Foto: kitchenaid-chopper-handmixer

KitchenAid Chopper en Handmixer

Compacte KitchenAid Chopper voor het hakken en mengen en retro KitchenAid Handmixer voor het mixen en kloppen.

KitchenAid, bekend vanwege haar iconische Mixer, breidt haar assortiment uit met twee nieuwe sterren in de keuken: een compacte Chopper en een krachtige Handmixer in een fraai design. De KitchenAid Chopper is ideaal om een kleine hoeveelheid noten, een ui of wat parmezaanse kaas te hakken. En in de keuken wordt het straks ruzie maken wie de slagroom of het eiwit mag kloppen met de nieuwe KitchenAid Handmixer.

KitchenAid Chopper

De kleinste KitchenAid keukenhulp is de nieuwe Chopper; een hakmolen die bijzonder handig is in het gebruik. De bediening gaat met één druk op de knop in twee snelheden; traag om te hakken en snel om te pureren. Via de opening in het deksel kan bijvoorbeeld olie druppelsgewijs toegevoegd worden, zo is een tapenade in een handomdraai gemaakt. De KitchenAid Chopper is verkrijgbaar in vier bekende KitchenAid kleuren: keizerrood, onyx zwart, amandelwit en contour zilver. Ook is er een witte Classic versie beschikbaar.
Prijs: € 79,00

KitchenAid Handmixer

De in het oog springende KitchenAid Handmixer met fraaie retro-look mengt elk ingrediënt, van langzaam roeren tot snel kloppen, zonder spatten. Het apparaat kent een precieze digitaal gestuurde, elektronische bediening, met een keuze uit 9 snelheden. De standaardtoebehoren bestaan uit 2 roestvrijstalen turbokloppers, 16-draadgarde, mengstaaf, 2 kneedhaken en een katoenen opbergzak. De KitchenAid Handmixer is verkrijgbaar in vier kleuren: keizerrood, onyx zwart, amandelwit en contour zilver
Prijs: € 119,00

Publicatiedatum: 18 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties