Foto: press_2013//kenwood-smootie-maker.jpg

Kenwood?s stijlvolle smoothie maker voor de lekkerste cocktails, smoothies en sapjes

Kenwood maakt het tappen van sapjes en smoothies per direct nog leuker dankzij de nieuwe Kenwood SB327 smoothie maker.

Kenwood maakt het tappen van sapjes en smoothies per direct nog leuker dankzij de nieuwe Kenwood SB327 smoothie maker.

Deze nieuwe smoothie maker is geheel in Kenwood-traditie stijlvol vormgegeven en beschikt over een uniek tapkraantje en een gepatenteerde spatel/roerstaaf voor maximale mixeffectiviteit. Vanaf april staat de nieuwe smoothie maker van Kenwood in Nederland in de winkel bij de betere elektronicazaken, de wit- en bruingoedspecialisten en de elektroketens.

Hoogwaardige kwaliteit en prachtige design

Twee belangrijke eigenschappen die er voor zorgen dat Kenwood in de moderne hedendaagse keuken niet meer weg te denken is, zijn de hoogwaardige kwaliteit en het prachtige design van de Kenwood-producten. De nieuwe SB327 smoothie maker van Kenwood is daar zonder enige twijfel het meest recente voorbeeld van. Niet alleen ziet hij er dankzij zijn geborsteld aluminium behuizing fantastisch uit, hij steekt ook nog eens zeer doordacht in elkaar.

Gepatenteerde technologie

Twee elementen springen daarbij direct in het oog. De eerste is het gepatenteerde, ruimtebesparende tapkraantje. Leuk detail is uiteraard het verchroomde kraantje in bar-stijl, maar daaronder is een uitsparing in de smoothie maker aangebracht zodat een glas perfect onder het kraantje past. Dat betekent tappen zonder te knoeien. Bovendien kan het kraantje in een stand van 90 graden worden vastgezet zodat hij open blijft staan.
De tweede onderscheidende eigenschap van de smoothie maker is de eveneens gepatenteerde spatel/roerstaaf, die 360 graden wendbaar is voor maximale mixeffectiviteit.

Verder beschikt de nieuwe smoothie maker van Kenwood over een krachtige 750 Watt motor met twee instelbare snelheden en kwalitatief hoogwaardige RVS-messen, voor een consistente textuur en een optimaal mengresultaat. Extra features zijn de speciale schenkknop, die het tappen van dikkere smoothies vergemakkelijkt, en het voorgeprogrammeerde, verlichte bedieningspaneel voor optimaal gebruiksgemak.

Gratis receptenboekje voor lekkere cocktails, sapjes en smoothies

De Kenwood SB327 smoothie maker wordt geleverd in combinatie met een royale mengbeker met een inhoud van twee liter die is voorzien van handige maatstrepen, een handvat en een interlocksysteem voor maximale beveiliging. Bovendien ontvangt iedere koper van een Kenwood smoothie maker gratis een handig receptenboekje om zelf de lekkerste cocktails, smoothies en sapjes te maken en te tappen.

Vanaf april is de Kenwood SB327 smoothie maker (prijs ? 99,95) in Nederland te koop bij de betere elektronicazaken, de wit- en bruingoedspecialisten en de elektroketens.

Meer informatie: www.kenwoodworld.com.

Publicatiedatum: 1 april 2009

Reacties