Foto: press_2013//kenwood-keukenmachine-titanium.jpg

Kenwood presenteert accessoires voor populaire Chef & Major keukenmachines

Kenwood is in ons land een fabrikant van topkwaliteit keukenmachines.

Kenwood is in ons land een fabrikant van topkwaliteit keukenmachines. www.broodbakshop.nl

Vanuit die rol introduceerde Kenwood een productreeks van zes veelzijdige Chef en Major keukenmachines. Vanwege de grote populariteit van deze twee nieuwe machines heeft Kenwood de Chef en Major series nu verder uitgebreid met diverse nieuwe accessoires die de gebruiksmogelijkheden en duurzaamheid van de Chef en Major nog verder vergroten.

Inzetbaarheid

De Chef en Major keukenmachines van Kenwood beschikken over alle kenmerken die Kenwood in Nederland tot marktleider in dit segment en een erg populaire keuze onder consumenten hebben gemaakt: veelzijdigheid, gebruiksgemak, design, krachtige motoren, een planetaire rotatiewerking, duurzaamheid en optimale service.

Om die aantrekkingskracht en de veelzijdige inzetbaarheid van de Chef en Major keukenmachines nog verder te vergroten, voegt Kenwood nu drie nieuwe accessoires aan de lijn toe: een sapcentrifuge, een lage-snelheidsrasp en een hoge-snelheidsrasp. De nieuwe accessoires zijn op tal van punten aangescherpt, waardoor de prestaties en de duurzaamheid verder zijn verbeterd, onder andere dankzij de metalen behuizing die ze alle drie hebben gekregen.

- Verbeterde prestaties en duurzamer dankzij metalen behuizing
- Per direct leverbaar via de betere elektronicazaken, de wit- en bruingoedspecialisten en de elektroketens

AT641 sapcentrifuge vergroot gebruiksgemak en mogelijkheden

De nieuwe AT641 sapcentrifuge van Kenwood vervangt de AT935 en onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van zijn voorganger. Zo beschikt hij nu bijvoorbeeld over een toevoerbuis voor hele appels en is de afneembare sapkan met een inhoud van 1 liter voorzien van een schenktuit die niet langer spettert. Daarnaast zorgt het nieuwe schuimfilter er voor dat alleen het pure sap in het glas terecht komt. Dankzij de verbeterde constructie van de sapcentrifuge met de nieuwe, metalen behuizing is het systeem nu net als de afneembare afvalbak gemakkelijker te reinigen en eenvoudiger te monteren en demonteren.
De AT641 sapcentrifuge is sinds deze maand te koop voor een advies consumentenprijs van € 99,95.

AT643 lage-snelheidsrasp voor optimale snij-, rasp- en maalresultaten

De nieuwe AT643 lage-snelheidsrasp voor de Chef en Major keukenmachines van Kenwood ligt inmiddels eveneens in de winkels. Hij vervangt de AT948 en kenmerkt zich met name door zijn metalen, duurzame behuizing en hoge kwaliteit snij-, rasp- en maalresultaten. De rasp wordt geleverd in combinatie met vijf trommels en is perfect geschikt voor het malen van noten, harde kaas en chocolade en voor het snijden of raspen van groente.
De AT643 lage-snelheidsrasp is als accessoire voor de Chef en Major keukenmachines te koop voor € 119,-.

AT643 lage-snelheidsrasp voor optimale snij-, rasp- en maalresultaten

Een derde aanwinst in de accessoirelijn van Kenwood voor de Chef en Major productserie is de nieuwe AT340 hoge-snelheidsrasp, die de AT998A01 en AT998A02 raspen aflost. Dit nieuwe accessoire staat borg voor verbeterde snijresultaten dankzij een ontwerp met zeven enkelzijdige snij- en raspschijven en tandwielaandrijving voor optimale, gecontroleerde prestaties. Verder is de rasp voorzien van een afvoerbuis voor de verwerkte ingrediënten en een opstaande rand die voor minder afval zorgt doordat de ingrediënten er in teruggeduwd worden. Vanzelfsprekend wordt de nieuwe hoge-snelheidsrasp van Kenwood geleverd met een metalen behuizing om de duurzaamheid van het product nog verder te vergroten.
De AT340 hoge-snelheidsrasp voor de Kenwood Chef en Major keukenmachines kost € 99,95 en is vanaf mei in Nederland leverbaar.

Alle producten van Kenwood, waaronder de nieuwe accessoires voor de Chef en Major keukenmachines, zijn leverbaar via de betere elektronicazaken, de wit- en bruingoedspecialisten en de elektroketens.

Publicatiedatum: 27 maart 2009

Reacties