Foto: 262148

Juweel op het aanrecht

Inventum introduceert Café Invento de luxe. Type HK20, aangenaam. De crème de la crème voor wie van onderscheidend design houdt.

Inventum introduceert Café Invento de luxe. Type HK20, aangenaam. De crème de la crème voor wie van onderscheidend design houdt.

De machine is superdun. Een lust voor het oog. Toonaangevend design voor in de moderne, luxe keuken. Opvallend mooi, strak maar sierlijk. De HK20 staat voor lifestyle.

 

Verrassend nieuwe technieken zorgen voor optimaal resultaat. Met één druk op de knop zet de HK20 1 of 2 kopjes koffie naar ieders smaak. De boiler met heet water, nèt onder het kookpunt, is rechtstreeks boven de koffiepads geplaatst. Dit in combinatie met de juiste druk voorkomt verlies van warmte en aroma. Met de digitale smaakselector is de sterkte van de koffie vooraf in te stellen, al naar gelang de behoefte.

Café Invento de luxe HK20: het uiterlijk is stoer en elegant tegelijk. De uitkomst een kop koffie naar persoonlijke smaak, van slap bakkie tot sterke kop. Het design van dit slimme apparaat is tot in de puntjes afgewerkt. Voorzien van een unieke coating waardoor geen vingerafdruk op het apparaat zichtbaar is.

Advies verkoopprijs: Koffiepadmachine HK20 € 159,99.
Verkoop- en productinfo: Inventum Group B.V., tel: +31 (0) 318 54 22 22 of kijk op www.cafeinvento.nlwww.cafeinvento.nl en www.inventum.eu.

Publicatiedatum: 3 maart 2011

Reacties