Ixo Spice: schroevendraaier Bosch met kruidenmolen


Bosch introduceert Ixo Spice voor hobbykoks en doe-het-zelvers

 Ixo Spice: schroevendraaier Bosch met kruidenmolen. Bosch introduceert Ixo Spice voor hobbykoks en doe-het-zelvers.

Bosch introduceert een speciale seizoenseditie van haar draadloze accuschroevendraaier: de Bosch Ixo Spice met kruidenmolen. De ideale finishing touch voor ieder gerecht.

De Ixo Spice is een nieuwe editie van 's werelds meest populaire tool: de Ixo. Of het nu om zout, peper of chili gaat ñ er zijn geen gedroogde kruiden of specerijen die de Ixo niet kan malen. Door de kruidenmolen-adapter met de gewenste ingrediÎnten op de Ixo vast te zetten en de rode knop in te drukken, krijgen uw gerechten de ultieme finishing touch. Na het eerste elektrisch gereedschap met lithium-ion technologie in 2003, de eerste accuschroevendraaier met kurkentrekkeradapter in 2010 en de eerste schroevendraaier die met z'n 700 Swarovski steentjes ook in heel wat handtassen fonkelde, volgt nu deze unieke kooktool: de Ixo Spice.

Kooktips en recepten
Ter gelegenheid van de lancering van de Ixo Spice, biedt Bosch ook wedstrijdacties en receptentips aan op www.bosch-ixo.com.

De Ixo
De Ixo van Bosch zorgde in 2003 met z'n spreekwoordelijke lichtheid voor een ware revolutie op de doe-het-zelfmarkt. In een wereld vol zwaar, groot en onhandig gereedschap kwam deze lichtgewicht tool als een klein en handig alternatief op de markt. Dankzij zín praktische 'altijd gebruiksklare' functie en slank design werd de Ixo al snel een veel gezocht alternatief voor de klassieke handschroevendraaier en werd het 's werelds meest populaire gereedschap.

De Ixo Spice is in de handel verkrijgbaar voor de prijs van 54,95 Euro. Er worden naast de Ixo Spice nog meer speciale seizoensedities gepland.

Meer informatie: www.bosch.com

Publicatiedatum: 19 november

AANBEVOLEN

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

vers gebrande koffiebonen Emporio

N.A.C. gietijzeren collectie

De N.A.C collectie is ontzettend diepgaand, bestaande uit onder andere braadslee...

vers gebrande koffiebonen Guatamala

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Advertentie