Foto: 246996

Hygiëne krijgt kleurtjes

Vrolijk, kleurrijk en reuze handig. Dat zijn de PopSome Nut & Candy Dispensers.

Vrolijk, kleurrijk en reuze handig. Dat zijn de PopSome Nut & Candy Dispensers.

Mondvol voor opbergbakjes die zo leuk zijn dat ze meteen voor het presenteren worden gebruikt. De vrolijk gekleurde deksel en het gepatenteerde Oxiloc systeem zijn speciaal ontworpen om het bakje luchtdicht af te kunnen sluiten. Als u de flexibele deksel met een “pop” open trekt ontstaat er een handige opening. Gemaakt om de inhoud gedoseerd uit te schudden. Is dat gebeurd, dan met één beweging de tuit terug drukken die het bakje weer luchtdicht afsluit. Dus nooit meer graaiende handen in nootjes, snoepjes, rozijnen en al dit soort zaken meer. Vanaf nu blijft alles hygiënisch en vers. Bovendien kleuren de PopSomes de dag en daarmee ieders humeur.

Vacu Vin & ID Selection

De twee merken van International Innovation Company zijn Vacu Vin en ID Selection. Elk product van Vacu Vin heeft een unieke functie, die altijd te maken heeft met het genieten van eten en drinken. Vacu Vin sluit hiermee aan op de wereldwijde trend dat consumenten steeds meer aandacht hebben voor culinaire geneugten. Wijn (met of zonder bubbels), koffie, thee, groenten, noten en fruit, voor al het lekkers worden slimme bewaar- en bereidingstoepassingen gelanceerd.

Advies verkoopprijs: PopSome Nut & Candy Dispenser € 7,95 per stuk.
Verkoop- en productinfo: De PopSome Nut & Candy Dispenser is onder andere verkrijgbaar bij huishoudzaken, kookwinkels en Blokker.
Vacu Vin, www.vacuvin.com.

Publicatiedatum: 16 september 2010

Reacties