Handmade in Haarlem: steigerhouten kruidenrek


Steigerhouten kruidenrek van Handmade in Haarlem geeft de eigen keuken smaak

Handmade in Haarlem: steigerhouten kruidenrek. Steigerhouten kruidenrek van Handmade in Haarlem geeft de eigen keuken smaak.
Bij de totstandkoming van een goed gerecht, is ook de kookomgeving belangrijk. Met passie en sfeer kom je tot de smakelijkste gerechten. De juiste meubels en accessoires (zoals een authentiek kruidenrek) zorgen voor de juiste inspiratie.

Onder andere in Utrecht is de horeca al grotendeels overgestapt op sloop- en steigerhouten stoelen, tafels en banken. De robuuste uitstraling van sloophout en steigerhout is nu ook een trend onder consumenten. Consumenten schaffen deze duurzame meubels steeds vaker aan, voor een huiselijke sfeer in bijvoorbeeld de keuken of kantine.

Handmade in Haarlem
Handmade in Haarlem heeft een veelzijdig kruidenrek ontwikkeld, waarmee iedereen zo’n inspirerende sfeer in de keuken kan halen en eigen kruiden kan telen. Het traditionele krijtbord, de houten opbergruimten en het frame van steigerbuizen maken het kruidenrek tot een blikvanger in de keuken of kantine. Het meubilair en de accessoire-collectie van de toonaangevende fabrikant is zelfontworpen en handgemaakt, wat zorgt voor degelijkheid en detail.

Materiaal
Sloophout, steigerhout en steigerbuizen is het materiaal waar Handmade in Haarlem voornamelijk mee werkt. Steigerhout is een snelgroeiende dennenhoutsoort (ook wel vurenhout), dat bekend staat om stevigheid en duurzaamheid. De gekapte bomen groeien snel weer aan en het hout is goed te recyclen, dit maakt het meubilair en de accessoire-collectie aanzienlijk 'groen'.

Meer informatie: www.zooff.nl

Publicatiedatum: 24 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

AANBEVOLEN

N.A.C. gietijzeren collectie

De N.A.C collectie is ontzettend diepgaand, bestaande uit onder andere braadslee...

vers gebrande koffiebonen Guatamala

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Advertentie