Foto: /249141.jpeg

Georganiseerd in de keuken met Cooking Extra

Veel kookliefhebbers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met mooie ingrediënten en producten.

Veel kookliefhebbers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met mooie ingrediënten en producten.

Toch storen veel thuiskoks zich aan het gebrek aan opbergruimte voor materialen in de keuken. Cooking Extra biedt dé oplossing met een lijn van exclusieve RVS opbergproducten die gemakkelijk worden bevestigd met Tesa Powerstrips™. Geen moeilijke taferelen. Georganiseerd en gemakkelijk, ook voor de thuiskeuken.

Koken en genieten

Zijn het dit jaar de zoete Italiaanse toetjes of is de Franse keuken juist geliefd? Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar koken is natuurlijk nòg leuker wanneer alle benodigdheden binnen handbereik zijn. De beste gerechten worden nu eenmaal bereid met mooie producten, in een prettige werkomgeving. Cooking Extra is hèt antwoord op het behendig opbergen van kookgereedschap in de keuken. De verschillende producten van Cooking Extra zijn niet alleen effectief, het stijlvolle ontwerp zorgt tevens voor een prettige uitstraling van iedere keuken.

Exclusief ontwerp

De lijn van Cooking Extra is een exclusief ontworpen RVS opbergsysteem voor in de keuken. De sfeervolle productlijn bestaat uit een fraai uitziend kruidenrek, een keukenrek met vijfdelig gereedschap, een keukenrolhouder, multi-organiser en een magnetisch systeem waar messen aan bevestigd kunnen worden. Een uniek voordeel van de productlijn is dat alle accessoires worden gemonteerd zonder schroeven of boren.

Georganiseerd en gemakkelijk

De producten van Cooking Extra worden geleverd en aangebracht met Tesa Powerstrips™. Door deze oplossing is het mogelijk om het de producten eenvoudig en doeltreffend bevestigen, zonder gereedschap, schroeven of nagels. Wanneer een andere plaats in de keuken gunstiger blijkt, zijn de strips gemakkelijk te verwijderen met de handgreep, zonder dat er lijmresten achterblijven en zonder de ondergrond te beschadigen. Georganiseerd en gemakkelijk!

Cooking Extra wordt vanaf eind oktober verkocht in de filialen van Blokker.
Ophangrails - 5 keukenhulpen € 14,95
Keukenrolhouder € 9,99
Multi organizer vierkant € 8,99
Kruidenrek rechthoek € 5,99
Ophangrek magnetisch € 9,99

Publicatiedatum: 20 oktober 2010

Reacties