Foto: /276272.jpeg

Een boon voor KitchenAid

Nieuwe inbouwkoffiemachine met touch interface en automatische cappuccinofunctie.

Nieuwe inbouwkoffiemachine met touch interface en automatische cappuccinofunctie.

Of je nu een straffe espresso wilt of een romige cappuccino, de nieuwe inbouwkoffiemachine van KitchenAid bedient je op je wenken. Als een echte barista. Met haar verschillende functies geeft deze multifunctionele koffiemachine je dagelijkse kop koffie extra karakter. Om nog te zwijgen van het onweerstaanbare designaroma...

 

De inbouwkoffiemachine van KitchenAid oogt strakker dan ooit. Het nieuwe design kreeg een 8 cm controlepaneel, met touch interface. En met de vele functies, heeft elke koffieliefhebber wel een boon voor KitchenAid.

Gloednieuw is de volautomatische cappuccinofunctie. Deze toepassing gebruikt de exacte hoeveelheid melk uit de kan om een perfecte, schuimige cappuccino te maken. Bovendien kan je de intensiteit van het melkschuim aanpassen voor een authentieke latte macchiato of een zachte caffè latte.

Ook de temperatuur van je koffie kan je instellen, net als de hoeveelheid water en uiteraard het aroma (5 instellingen, van extra mild tot zeer sterk). De geïntegreerde, automatische koffiemolen kent dan weer 7 maalvarianten – voor ultrafijne tot ruwgemalen koffiebonen. Zo kan je op elk moment van de dag de perfecte koffie drinken, op jouw maat. Of de lekkerste chocolademelk of kop thee natuurlijk. Dankzij de handige stoomfunctie maak je in een handomdraai gestoomde melk.

KitchenAid heeft zijn nieuwe inbouwkoffiemachine uitgerust met een antikalkfunctie. Dit speciale programma – dat automatisch geactiveerd wordt wanneer de koffiemachine moet worden schoongemaakt – waakt erover dat je apparaat perfect blijft functioneren. Espresso na espresso!

Publicatiedatum: 16 november 2011

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

Reacties