Duurzaam koken met Riess pan of ovenschaal

De webshop greenjump.nl verkoopt de eerlijke en duurzame pannen en schalen van Riess pannen.

 De webshop greenjump.nl verkoopt de eerlijke en duurzame pannen en schalen van Riess pannen. De webshop greenjump.nl verkoopt de eerlijke en duurzame pannen en schalen van Riess pannen.

Oostenrijkse nostalgische duurzaamheid: prachtig groen koken!

Mooie pannen zorgen voor extra plezier bij het koken. Riess pannen en ovenschalen, gemaakt door een eeuwenoud familiebedrijf in Oostenrijk, zijn geëmailleerd in vrolijke kleurtjes. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak en zuiver voedsel met een pure smaak.

 

Riess maakt kookpannen, ovenschalen, koekenpannen en steelpannetjes met schenktuitjes. Alle producten van Riess zijn geschikt voor gas, inductie, keramiek en oven en mogen in de vaatwasser. 

 

Riess en duurzaamheid 

Van Riess pannen weet je precies waar ze vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en dat ook het productieproces op een milieuvriendelijke wijze plaatsvindt. Bij de productie van de emaillen pannen en ovenschalen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke minerale bronnen zoals o.a. staal, kwarts, klei en soda. Dit maakt de emaillen pannen recyclebaar.

 

De fabriek waar de pannen van Riess worden gemaakt, bestaat al sinds 1550 en sinds 1800 is de familie Riess eigenaar. Het bedrijf draait in Oostenrijk op drie eigen waterkrachtcentrales en Riess staat bekend als een bedrijf dat goed zorgt voor het milieu en de regio.

 

Over Greenjump

De webshop Greenjump.nl heeft meer dan vijftienhonderd producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

 

Verkoopprijs vanaf €19,35

 

Meer informatie: www.greenjump.nl

 

Publicatiedatum: 9 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Nachtmann whisky glazen

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

N.A.C. gietijzeren collectie

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie