Brabantia introduceert vernieuwde Touch Bin

Interieurdesignmerk Brabantia combineert trends en huishoudhacks in de nieuwe Touch Bin.

Met een verbeterd ontwerp, geweldige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs, biedt deze nieuwe afvalemmer je nog meer waar voor je geld dan ooit. Deze nieuwe generatie afvalemmers begint met een 40 liter Touch Bin en een 10 + 23 liter Touch Bin Recycle.

Touch Bin, 40 liter

Ben je klaar voor de volgende stap in het stroomlijnen van je huishouden? Dan is de nieuwe 40 liter Touch Bin iets voor jou. Je hoeft het (nieuw ontworpen) deksel maar aan te raken en het gaat zacht en soepel open. En ook al het andere is makkelijk: openen, sluiten, zakken vervangen, schoonmaken… Je nieuwe beste vriend is er in Brilliant Steel, Matt Steel, Metallic Grey, Platinum, Matt Black en Matt Steel Fingerprint Proof. Natuurlijk krijg je 10 jaar garantie en een probeerverpakking PerfectFit-afvalzakken.

Touch Bin Recycle, 10 + 23 liter

Wel afval scheiden, maar niet je afvalemmers? De Touch Bin Recycle heeft een kunststof binnenemmer van 10 en een van 23 liter. Twee handige afvalemmers dus, die maar één plaatsje innemen op je werk of in de keuken. En dankzij hun anti-slip onderkant, blijven ze ook op die plaats! Zo wordt iets voor het milieu doen wel heel gemakkelijk. De nieuwe Touch Bin Recycle is verkrijgbaar in Brilliant Steel, Matt Steel en Matt Steel Fingerprint Proof en heeft 10 jaar garantie.

De nieuwe Brabantia Touch Bin is verkrijgbaar vanaf november 2016.

reacties
anderen bekeken ook

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

vers gebrande koffiebonen Emporio

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Nachtmann whisky glazen

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie