Foto: press_2013//boretti-barista-rood.jpg

Boretti keukenapparatuur kleurt je keuken

Het smakelijke rood van Boretti keukenapparatuur in de keuken.

Het smakelijke rood van Boretti keukenapparatuur in de keuken.Kleuren zijn dé smaakmakers in elke keuken. Niet alleen de keukens zelf, maar ook espressomachines, afvalbakken, afzuigkappen en fornuizen bekennen volop kleur. Een van de meest intense kleuren is rood; de kleur van liefde en passie. Het kleurenpalet is om op te vreten: tomaatrood, paprikarood, kersenrood, peperrood. Vandaag is rood!

 

Rood, wit en groen; de kleuren van de Italiaanse vlag. Het land dat nog altijd toonaangevend is in fashion en design. Boretti heeft een passie voor Italiaans design: passione nella cucina. Als geen ander brengen zij kleur in de keuken. Zo kan hun (inbouw)apparatuur in maar liefst 236 RAL-kleuren geleverd worden. Van zeeblauw tot chocoladebruin, van pimpelpaars tot olijfgroen; geen kleur is te gek voor Boretti. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand fornuis in tomaatrood in een verder rustige keuken. Of een kersenrood kleurvlak van vier inbouwapparaten ingebouwd in een hoge kast. Dat zijn nog eens blikvangers! Boretti levert een compleet concept: van afzuigkap tot afvalbak, van koelkast tot koffieapparaat. Voer voor fijnproevers!

 

Boretti espressomachine Barista

Barista is een espressomachine waar Italianen warm voor lopen. De gemalen bonen erin, één druk op de knop en het grote genieten van een kleine espresso kan beginnen. Lekker pittig en vooral vers. Liever een cappuccino met gestoomde melk, of heet water voor de thee? Ook dat zet deze kleine krachtpatser van maar liefst 25 kilocon amore. De Barista heeft een waterreservoir van 2,9 liter, een koperen boiler met warmtewisselaar, stoompijpje en handige warmhoudplaat voor de kopjes.

Verkoopprijs: € 1.725,- inclusief luxe accessoirepakket en persoonlijke uitleg.

 

Boretti afvalbak Luigi

Een afvalbak om vierkant achter te staan. Of nu wordt gekozen voor glanzend RvS, sjiek zwart of ravissant rood, het strak vormgegeven model is een absolute blikvanger in elke keuken. En staat ook buiten zijn mannetje, bij barbecues en outdoor-keukens. Hygiënisch: de RvS binnenbak kan eruit gehaald worden. Extra handig is de apart verkrijgbare Carrello, het rijdende onderstel voor de Luigi. Luigi is 80,6 cm hoog, 38 cm breed en 30 cm diep. Inhoud: 90 liter.

Verkoopprijs Luigi: € 395,- (roestvrijstaal), € 495,- (elke RAL-kleur).

Verkoopprijs Carrello: € 125,-.

 

Uitgekiende inbouwapparatuur van Boretti

Boretti heeft een compleet programma inbouwapparatuur: pizzaovens, warmhoudladen, volautomatische koffiemachines, wijnklimaatkasten, combimagnetrons, multifunctionele (stoom)ovens en zelfs LED-televisies. Mooi om twee apparaten naast elkaar of in een blok van vier in te bouwen in een hoge kast, voor een contrasterend kleuraccent in de keuken. Van hot tot cool; van een multifunctionele oven voor bakken, braden en grillen, tot een klimaatkast voor wijnen met wijndragers van massief hout. Que bella!

Verkoopprijs: op aanvraag.

 

Meer informatie: www.boretti.nl 

 

Publicatiedatum: 19 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties