Foto: 261078

Bekroond mengen op maat met KitchenAid

Een smoothie. Een kommetje pesto. Of een babypapje? Met de nieuwe culinaire mengbeker van 0,75 l krijgt de KitchenAid® Artisan® Blender er een handig accessoire bij.

Een smoothie. Een kommetje pesto. Of een babypapje? Met de nieuwe culinaire mengbeker van 0,75 l krijgt de KitchenAid® Artisan® Blender er een handig accessoire bij.

De mengbeker is speciaal ontworpen voor kleinere hoeveelheden en eenpersoonsporties. Ook krijg je een fijnere textuur – handig om soep te pureren, verse kruiden fijn te hakken of biscuits te verkruimelen.

 

De KitchenAid® Artisan® Blender hoeft geen introductie. Met zijn power én precisie hebben al heel wat keukenliefhebbers het gemak ontdekt van roeren, fijnsnijden, mixen, pureren, mengen en ijs fijnmalen. Standaard is de blender uitgerust met een glazen mengbeker van 1,5 l.

DE 0,75 L MENGBEKER WERD OP DE INTERNATIONALE BEURS AMBIENTE ALVAST BEKROOND MET DE TITEL ‘KitchenInnovation of the Year® 2011’

De nieuwe culinaire mengbeker is de helft kleiner, 0,75 l. Ideaal voor het mengen van sladressings, zelfgemaakte mayonaise, salsasaus of pesto. De afmeting is perfect op maat van één persoon, van shake tot smoothie. Niet alleen is deze mengbeker handiger voor kleine hoeveelheden, je krijgt ook een fijnere textuur zoals voor babyvoeding, het pureren van soep, het fijnhakken van verse kruiden of specerijen, voor paneermeel, biscuits, dipsauzen...

Dankzij het deksel met druppeldop – dat zowel op de kleine als grote mengbeker past – kan je tijdens de bereiding olie, vloeistoffen of andere ingrediënten toevoegen. Het duurzaam materiaal, helder copolyester, maakt de mengbeker splintervrij en bestendig tegen hitte, krassen en vlekken.

NIEUWE ÉÉNDELIGE MENGBEKER

KitchenAid komt eveneens met een doorzichte ééndelige menbeker (capaciteit van 1,75 l). Vervaardigd uit uiterst stevig en hard materiaal. Doordat de mengbeker ééndelig is hoef je de beker niet telkens uit mekaar te halen om hem weer schoon te maken. Vanzelfsprekend kan je ook met deze beker al wat je wenst fijn hakken, zonder dat er schade, slijtage of verkleuring voorkomt.

KITCHENAID® ARTISAN® BLENDER

Naast het fraaie design, zijn de power en precisie grote troeven van de KitchenAid® Artisan® Blender. De krachtige motor (toerental per minuut van 4000 tot 11500) met uniek messenontwerp staat voor snel, grondig en gelijkmatig blenden. Dankzij de stapsgewijze start versnelt de blender geleidelijk voor een gelijkmatige vermenging zonder spatten. Daarbij zorgt de Intelli-Speed-sturing voor een constante snelheid, zelfs wanneer je ingrediënten toevoegt terwijl de blender in werking is. Met de Pulse-modus kun je de structuur van het voedsel altijd controleren.

OVER KITCHENAID

In 1994 maakt KitchenAid zijn eerste opwachting in Europa. In Nederland wordt het assortiment kleine keukenapparaten geïntroduceerd. Het duurt nog tot 2008 voor het complete productaanbod – de keukeninbouwapparatuur en de accessoires – zijn intrede doet. Qua timing zit KitchenAid alvast op het juiste spoor, nu lekker koken en genieten snel terrein wint van de ‘snel en gemakkelijk’-formule die jarenlang het gastronomische leven van de moderne mens domineerde. De keuken wordt vandaag meer en meer een gewaardeerde ontmoetingsplaats, waar je gasten kunt ontvangen en op-en-top culinair kunt genieten. En dat is precies waar KitchenAid voor staat.

VOOR MEER INFO – www.kitchenaid.nl.

Publicatiedatum: 15 februari 2011

Reacties