Aperitieven met Le Creuset

27 November 2013

Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van pannen en keukenaccessoires, introduceert een assortiment voor een goed aangekleed aperitief.


De nieuwe aardewerken schaaltjes en wijnkoelers van Le Creuset hebben de kleurstelling van de eerder dit jaar geïntroduceerde serie 'mate à croquer’ (letterlijk ‘mat om op te vreten’). Voor deze serie heeft Le Creuset zich laten inspireren door zachte, natuurlijke kleuren van katoen (wit), sisal (beige) en mineraal (blauw). Om het natuurlijke aspect te benadrukken, is het aardewerk mat uitgevoerd en de koeler in linnen. Zo staan de producten niet alleen goed in de keuken en op tafel, maar passen ze ook mooi in de woonkamer.

Aardewerk

Het assortiment van Le Creuset bestaat al lang niet meer uit geëmailleerd gietijzer alleen. In de loop der jaren heeft het merk zich weten te onderscheiden in onder andere aardewerk, aluminium, staal en siliconen. Het aardewerk van Le Creuset barst, krast of schilfert niet en is vaatwasserbestendig. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden. Het aardewerk wordt geleverd in veel fraaie kleurencombinaties waardoor het in de keuken en de woonkamer gebruikt kan worden. Naast de ovenschalen en minipannetjes zijn er mokken in 3 maten, theepotten en schaaltjes. Al het aardewerk van Le Creuset is gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.

Koeler

De universele koeler sluit om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook die van mousserende wijn. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn snel op temperatuur te brengen of te houden.

Prijzen

Linnen wijnkoeler € 19,90
Aperitiefschaaltjes € 29,90 per 3
Minicocottes € 49,90 per 3
Koffiekopjes € 10,90

Le Creuset-producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels.

Meer informatie: www.lecreuset.nl

Publicatiedatum: 27 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...
Advertentie