N.A.C. gietijzeren collectie

De N.A.C collectie is ontzettend diepgaand, bestaande uit onder andere braadsleeën, braad-, koeken-, saus- en sauteerpannen.

Koken met gietijzer - Morsø N.A.C. collectie

De naam is voortgekomen uit NA Christensen, wie in 1853 de Morsø Iron Foundry heeft opgericht op het eiland Mors in de Limfjord. In 1915 heeft Morsø de eerste houtkachels geïnstalleerd in het Amalieborg paleis. 2015 is dus het jaar dat Morsø haar 100ste verjaardag viert omdat zij sindsdien benoemt zijn als koninklijke hofleverancier.

 

N.A.C. gerestyled

Voor deze speciale gelegenheid heeft Morsø de potten- en pannen collectie gerestyled. De prachtige N.A.C collectie verreikt uw ervaring in de keuken en aan tafel. Deze reeds is vervaardigd van zwart gietijzer, natuurlijk niet zonder goede reden. Gietijzer staat garant voor kwaliteit en zal niet slijten.

Koken met gietijzeren pannen en potten van Morsø

Gietijzer wordt met de jaren steeds beter van kwaliteit. Het haalt de beste smaken uit uw ingrediënten, of u nu kookt op gas, inductie of elektrisch. De gietijzeren pannen en potten houden hun warmte lang vast en er kan gewerkt worden met zeer hoge temperaturen. U kunt de N.A.C. potten en pannen ook gebruiken in ovens en grills, behalve degene met een eikenhouten toevoeging. U kunt deze N.A.C. serie ook gebruiken in uw Morsø Forno.

Wat er ook op het menu staat, met de gietijzeren potten en pannen uit de Morsø N.A.C. collectie kookt u met zorg en gemak de alledaagse gerechten. Geniet gewoon van de eenvoudige maar exclusieve design en prachtige materialen.

Profielfoto van Morsø
Morsø
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom