Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren met Inventum

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met de Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk!

Lekkere frites en snacks

Omdat je niet met vet bakt, maar met een heteluchtsysteem is je maaltijd een stuk gezonder. Zo kun je met een goed gevoel genieten van lekkere frites en snacks. Maar deze hetelucht friteuse kan meer. Je kunt er ook vlees, vis of groenten mee grillen, roosteren en bakken. Wat dacht je van lekkere havermoutmuffins voor bij het ontbijt? Gevulde courgettebootjes bij het diner, of bananenchips als verantwoord tussendoortje? We hebben meer dan 50 hetelucht friteuse recepten voor je op een rijtje gezet in dit receptenboek.

Functies van de Inventum GF500HLD

De frituurmand van het apparaat heeft een inhoud van 5 liter, geschikt voor 1500 gram frites. Met zijn strakke design in zwart en rvs misstaat deze friteuse zeker niet in je keuken. De friteuse heeft 8 automatische programma’s. De tijd en temperatuur kun je zelf aanpassen via de tiptoetsen op het digitale display. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent; de pan en de frituurmand met anti-aanbaklaag kunnen in de vaatwasser.

Beste Koop van oktober 2021

Dat je met de hetelucht friteuse GF500HLD een goed apparaat koopt is een feit. Want de Consumentenbond heeft deze friteuse niet voor niets uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ van oktober 2021. Deze friteuse is leuk om te hebben, maar ook om aan iemand cadeau te doen!

Meer informatie?

Ga naar de website van Inventum voor een compleet overzicht van alle hetelucht friteuses.