Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

Koffiemachine

De KitchenAid inbouwkoffiemachine beschikt over functies die zorgen voor heerlijke koffie.

Inbouwkoffiemachine

Er is geen fijnere manier om de perfecte maaltijd af te sluiten dan met het heerlijke aroma van een echte espresso, bereid zoals in de beste koffiezaken.

Automatische koffiemolen

Versgemalen koffiebonen zijn een absolute must voor een perfecte kop koffie. Daarom ontwikkelde KitchenAid een krachtige, geïntegreerde, automatische koffiemolen met 7 maalvarianten die je de perfectie biedt die je zoekt - van ultrafijn tot ruwgemalen.

Melk stomen

Met de multifunctionele stoomfunctie verwarm je je melk voor je thee, maak je een schuimige cappuccino, een sublieme 'latte' of heerlijke chocolademelk.

Anti-kalkprogramma

Deze speciale functie detecteert automatisch wanneer je koffiemachine ontkalkt dient te worden.

Volautomatische cappuccinofunctie

Deze toepassing gebruikt automatisch de juiste hoeveelheid melk uit de kan om een perfecte en schuimige cappuccino, macchiato of cafe latte te maken. Door de uitgebreide smaakopties, van extra-mild tot zeer sterk, biedt KitchenAid koffie naar ieders smaak.

Meer lezen over
'Koffiemachine'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.