KitchenAid

In 1919 verscheen de eerste iconische Artisan mixer van KitchenAid, een echte alleskunner.

Een eeuw later wordt hij nog steeds gemaakt in Greenville, Ohio. KitchenAid is uitgegroeid tot een echte love brand en over de hele wereld delen fans hun liefde voor de favoriete keukenhulp op social media. In 1949 introduceert KitchenAid de eerste vaatwasser voor in huis. Daarna volgden luxe inbouwapparatuur en accessoires voor de gepassioneerde fijnproever.

Made for makers

De iconische apparatuur van KitchenAid overtreft al je verwachtingen: ongeëvenaarde technologie helpt bij het creëren van voortreffelijke gerechten. Het enige wat je zelf nog toevoegt is een vleugje inspiratie en een schepje ambachtelijkheid.

Twelix inbouwcollectie

De KitchenAid Twelix inbouwcollectie is verkrijgbaar in roestvrijstaal en black steel. Nederlander Sander Brouwer is verantwoordelijk voor het ontwerp van de verschillende ovens, (compacte) stoomovens, speedovens, combimagnetrons en een koffiemachine. Voor het ontwerp liet hij zich inspireren door de iconische Artisan mixer uit 1919 en hij grijpt terug naar de iconische kleuren en het typische logo uit de beginjaren.

Het Twelix-design kenmerkt zich door grote glasfronten, die het nog makkelijker maken om te controleren of die taart perfect goudbruin is... De handgrepen van de apparaten zijn voorzien van een visgraat die zorgt voor een zekere grip. Geen frivole decoratie dus, maar een slimme design-oplossing geïnspireerd door de professionele keuken. De gesatineerde handgreep eindigt aan twee zijden in een rood medaillon, gegraveerd met logo en het jaartal 1919. In de keuken van weleer droegen apparaten met trots een metalen logo. De Twelix collectie is een knipoog naar vroeger met een stijlvol plaatje met het KitchenAid-logo in reliëf.

Twelix Black Steel inbouwcollectie

Deze zwarte lijn met prachtige kleuren en een superieur design heeft een zachte en warme uitstraling. Net zoals een perfecte mix van ingrediënten een hemels gerecht kan creëren, zo brengt de combinatie van zorgvuldig gekozen materialen een onweerstaanbaar design tot stand: hedendaags chroom, de industriële look van geborsteld staal en een vleugje rood glazuur.

Stoomovens in alle soorten

KitchenAid biedt een ruim assortiment aan stoomovens met pure stoom of combisteam, waarbij stoom gecombineerd wordt met hete lucht. Door te koken met pure stoom creëer je de gezonde en lichte gerechten waarvan je altijd al droomde. Doe simpelweg de ingrediënten in de speciale stoomschaal. Je gerechten worden langzaam en gelijkmatig gestoomd bij een temperatuur van 100°C, zodat er geen vitaminen en mineralen verloren gaan. Vlees, vis en groente behouden bovendien hun oorspronkelijke kleur en textuur. De Twelix Artisan oven beschikt over vijf programma's waarbij stoom en hete lucht worden gecombineerd. Kies het gewenste programma, en de oven stelt automatisch de juiste temperatuur en hoeveelheid stoom in. Het is natuurlijk ook mogelijk om de hoeveelheid stoom handmatig in te stellen. Dankzij de ventilator achterin kan de KitchenAid combistoomoven stoom en hete lucht combineren, voor heerlijke gerechten die aan de buitenkant perfect gebruind en aan de binnenkant sappig en mals zijn. Het hete lucht systeem helpt je daarnaast om het apparaat te drogen zonder dat geurtjes achterblijven.

Vacumeerlade KVXXXB 14600

Met de black steel vacumeerlade kun je verse, rauwe ingrediënten met kruiden vacuüm verpakken in speciale zakken. Dankzij het slimme ontwerp kun je met de machine zelfs vloeistoffen vacuüm verpakken zonder geknoei. Kies uit verschillende automatische programma's voor professionele resultaten zoals voedsel bewaren, sous-vide garen en het programma voor professionele vacuümbakjes. Dankzij de uitzonderlijk sterke vacuümkracht die de druk in het zakje terugbrengt tot 5 mbar, in plaats van de 350 t/m 500 mbar die wordt verkregen door eenvoudige vacuümmachines, creëert de machine de ideale omstandigheden voor langdurige versheid.

Ter aanvulling

De nieuwe KitchenAid vacumeerlade van 7 liter heeft een intuïtief LED-bedieningspaneel met een display waardoor vacuüm verpakken heel eenvoudig wordt. Met 7 verschillende vacumeeropties zijn prestaties beter en veelzijdiger dan ooit tevoren. Kies tussen bijvoorbeeld sauzen & vloeistoffen, rijpen, marinade en infusie. Door te zorgen voor een hoge vacuümkracht dankzij het dubbele afdichtingssysteem creëert deze machine de ideale omstandigheden om langdurige versheid te garanderen. Sous-vide bereidingen zijn nu nog eenvoudiger, bijvoorbeeld in combinatie met één van de stoomovens van KitchenAid. Een geweldig cadeau voor de chef in huis!

Meer informatie: www.kitchenaid.nl