Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

IJsblokjesmachine

De KitchenAid IJsblokjesmachine staat garant voor professionele prestaties.

KitchenAid IJsblokjesmachine

Of je nu een speciale gelegenheid viert, geniet van een borrel met vrienden of lekker ontspant met een perfect klaargemaakte cocktail, ijsblokjes zijn een onmisbaar ingrediënt.

De KitchenAid IJsblokjesmachine combineert elegantie en duurzaam ontwerp met professionele prestaties - met als resultaat de perfecte ijsblokjes, iedere keer opnieuw. De ijsblokjes worden één voor één gemaakt in een luchtvrije omgeving en zijn daardoor perfect van vorm. En omdat ze geen onzuiverheden, smaken of geuren van buitenaf bevatten, zijn ze tevens perfect in substantie en transparantie.

Met een ijsblokjesproductie tot 10 kg per 24 uur, en een permanente opslagcapaciteit tot 8 kg, ben je altijd verzekerd van de perfecte jsblokjes - en altijd klaar om je gasten te vermaken op de wijze die ze verdienen.

Meer lezen over
'IJsblokjesmachine'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.