De allerlekkerste filterkoffie is ook heel voordelig

Geniet van heerlijke filterkoffie voor een kleinprijsje. 

24 Mei 2019

De Melitta® Easy heeft van De Consumentenbond het predicaat Beste Koop April 2019 gekregen. Het apparaat scoort erg hoog op Smaak Koffie (9,1) en Gebruiksgemak (9,2). Andere voordelen zijn: stille machine, klein en compact, stabiele temperatuur, druppelstop en gemakkelijk te ontkalken. Dankzij de voordelige prijs van € 27,95 in relatie tot de uitstekende kwaliteit is het filterkoffiezetapparaat bekroond met Beste Koop. 

De nieuwe Melitta® Easy II biedt alles wat je nodig hebt om een perfecte kop filterkoffie te zetten. Het vermogen van 1.050 watt staat garant voor de perfecte zettemperatuur zodat de smaak van de koffie zich ten volle kan ontplooien. Op het waterreservoir staat een duidelijke maataanduiding voor het aantal kopjes. Maximaal tien, maar minder kan ook heel eenvoudig.

Druppelstop

Neem je de schenkkan van de warmhoudplaat dan voorkomt de druppelstop dat het apparaat nadruppelt en blijft het mooi schoon. De Easy heeft een slim en compact design en is voorzien van een verlichte aan-uitknop en een automatische uitschakelfunctie. De zwenkfilter voor 1x4® filterzakjes kan uit het apparaat worden genomen en is uiteraard vaatwasbestendig.

Informatie

De Melitta® Easy II is verkrijgbaar bij electrozaken en webshops. Kijk voor de verkooppunten op www.melitta.nl. Consumentenadviesprijs € 27,95.

 

Reacties