Bulthaup accessoires

Creëer sfeer in de keuken met de accessoires van Bulthaup.

23 Mei 2019

Wanneer gebruiksvoorwerpen mooi zijn vormgegeven, heb je bijna geen extra’s meer nodig om een ruimte sfeer te geven. bulthaup accessoires blinken uit door heldere vormgeving en de zorgvuldige afwerking.

Flexibel en efficiënt in het gebruik en - niet onbelangrijk - ze maken de dagelijkse keukenwerkzaamheden makkelijker. De broodsnijdplank hierboven is een goed voorbeeld, het lattenrooster met opvangbak van massief ahornhout vangt de kruimels direct op.

 

Peper & zout


De bulthaup zoutmolen is gemaakt van eikenhout, de pepermolen van notenhout. Puur, eerlijk materiaalgebruik en een tijdloze vormgeving. Van binnen én van buiten hebben ze elk een eigen karakter.

Hakblok


De noppen aan de onderkant van bulthaup’s massief ahornhouten hakblok en de zwaarte van het blok zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Verse messnedes in het ahornhout maken bovendien een natuurlijk looizuur vrij met een anti-bacteriële werking.

Folierolhouder


De cylindrische folierolhouder van aluminium snijdt kaarsrecht en op maat keukenpapier, aluminium en vershoudfolie in vrijwel alle formaten dankzij de fijne tandjes langs de kartelrand.

Broodcontainer


De broodcontainer heeft een inhoud van 15 liter en is gemaakt van wit aardewerk wat vocht op kan slaan en heel langzaam weer afgeeft. Zo blijft het brood langer vers en knapperig. Het deksel van onbehandeld ahornhout is rijk aan looizuur wat een natuurlijke antibacteriële werking heeft.

Handig: het deksel met sleuven aan de onderkant dient ook als snijplank.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Reacties