Artisan mixer

Met zijn unieke ontwerp is de KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot onmisbaar in de keuken.

KitchenAid mixer

In 1919 verscheen de eerste KitchenAid mixer in Amerikaanse keukens. Een continu proces van verfijning, verbetering en innovatie heeft sindsdien geleid tot de huidige Artisan mixer/keukenrobot, gemaakt om te presteren en om lang mee te gaan.

Met zijn unieke ontwerp is de Artisan mixer/keukenrobot een verlengstuk van je handen, je verbeelding en je vaardigheden, waarmee je jezelf kunt uiten door iets speciaals te koken en te creëren - iedere keer opnieuw. Dankzij zijn betrouwbare, stille en duurzame directe aandrijving is de KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot ongelooflijk robuust en mixt hij snel, grondig en op (energie) efficiënte wijze.

Keukenhulp KitchenAid

Een breed scala aan optionele accessoires maken van je Artisan mixer/keukenrobot een echte keukenhulp. De accessoires kunnen via één enkele hulpstukkennaaf eenvoudig bevestigd worden aan de mixer en vervolgens ben je klaar voor de bereiding.

Met deze accessoires kun je je vlees mengen, pasta kneden en rollen, snijden, kleine en grote hoeveelheden mixen - in feite vrijwel elke kookvoorbereiding die je kunt bedenken - en dat alles met de moeiteloze perfectie die voortkomt uit meer dan 90 jaar mixer expertise.