Profielfoto van Intereno B.V.
Intereno B.V.
Productiestraat 2, 8263 BR KAMPEN
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Oude keuken renoveren

Denk je na over een nieuwe keuken of gun je jezelf een nieuwe kijk op je oude keuken?  

Keukenrenovatie Intereno

Laat u dan in elk geval verrassen door het uitgebreide keukenrenovatieprogramma van Intereno. Want waarom zou je een nieuwe keuken kopen als je bestaande keuken nog van prima kwaliteit is? De vakkundige Intereno monteurs veranderen je huidige keuken meestal al in één dag in een keuken van deze tijd. Waar je weer vele jaren plezier van hebt. Je krijgt in één dag letterlijk een nieuwe kijk op je oude keuken.

Keukendeurtjes vervangen

Je wensen om je keuken te vernieuwen zijn persoonlijk. Keukendeurtjes vervangen kunnen een geheel nieuwe look aan je keuken geven. Daarom biedt Intereno keukenrenovatie je een uitgebreid programma aan keukendeurtjes om je keuken op maat te vernieuwen.

Lees hier verder voor meer info>>> 

Keukenapparatuur

Het vervangen van keukenapparatuur is mede bepalend in hoeverre je je huidige keuken vernieuwt. Niet alleen qua gezicht, maar ook wat betreft comfort, werkgemak en natuurlijk het benodigde budget. Intereno keukenrenovatie werkt samen met verschillende bekende merken van keukenapparatuur.

Lees hier verder voor meer info>>> 

Keukenblad vervangen

Net zoals bij keukendeurtjes is de keus voor een keukenblad een heel persoonlijke keus. Dus heeft Intereno keukenrenovatie ook hierin een uitgebreid programma voor jou. Je kiest uit verschillende materialen zoals HPL, composiet, massief hout, vol kunststof of natuursteen. En dit alles in verschillende designs en kleuren. Om je alvast een idee van de mogelijkheden te geven staat hier een aantal voorbeelden vermeld. Onze keukenadviseur helpt je graag met het juiste advies dat past bij jesmaak en de mogelijkheden binnen jouw keuken.

Lees hier verder voor meer info>>> 

Werkwijze

De Intereno adviseur komt persoonlijk bij jou thuis, hij neemt voorbeelden mee en kijkt dan met een vakkundig oog naar je bestaande keuken of deze het renoveren waard is. Daarna adviseert hij je. Uiteindelijk maak je de juiste keus voor de keuken die bij jou past. Eén van de grote voordelen van een keukenrenovatie is dat je normaal gesproken binnen één dag een vernieuwde keuken hebt. En dat zonder hak- en breekwerk.

Lees hier verder voor meer info>>>

Keuken renoveren

Je wilt weer een modern ogende keuken met de gemakken van vandaag de dag. Je keuken renoveren heeft dan ten opzichte van een compleet nieuwe keuken veel voordelen. Bij keukenrenovatie gebruiken we de basis van je huidige keuken, die is vaak nog prima in orde. Het gevolg is dat je een toch een 'nieuwe' keuken krijgt zonder hak- en breekwerk en die aanzienlijk goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken.

Eén van deadviseurs bekijkt bij jou de situatie ter plekke en luistert naar je wensen voor een keukenrenovatie. Hij kent als geen ander de mogelijkheden om je keuken te vernieuwen. Hij laat je voorbeelden zien en samen kom je tot je ideale keuken op maat.

Lees hier verder voor meer info>>>