Foto: 2017/keukenrenovatie-online-3d.jpg

Uw keukenrenovatie zelf ontwerpen?

U kent het waarschijnlijk wel, na enige tijd bent u uitgekeken op uw eigen keuken.

U ziet op TV op of op websites zoals deze de laatste trends voorbij komen op het gebied van keukens. Maar de aanschaf van een volledig nieuwe keuken is een aanslag op uw portemonnee en brengt een hoop rompslomp met zich mee. Toch wilt u uw keuken ook weer volledig 2017-proof, kan dit ook betaalbaar? En kan ik zelf mijn droomkeuken ontwerpen?

Ga aan de slag met uw keukenrenovatie

Via een online 3D keukenontwerper heeft u binnen no-time uw eigen keuken ontworpen en voordat u het weet is uw keuken weer helemaal up-to-date. Met deze 3D tool kunt u direct aan de slag, u heeft geen ingewikkelde software te installeren of in te loggen.

Wat kunt u allemaal ontwerpen?

Wanneer u aan de slag gaat met uw online keukenrenovatie, wat kunt u dan ontwerpen? Allereerst beginnen we met een standaard ontwerp waarin u de keuken vormgeeft. Hierna is het mogelijk om uw eigen vloer en achterwand te selecteren. Kiest u een vloer en achterwand die het beste passen bij uw huidige keuken, dan krijgt u een zo realistisch mogelijk beeld van het ontwerp.

Hierna is het mogelijk om uw keukenblad of aanrechtblad te kiezen. Gaat u voor de trends van 2017? Bij bijvoorbeeld een keuken met industriële look past een keukenblad van beton of hout perfect! Heeft u uw keukenblad gekozen, zou het logisch zijn om uw spoelbak en keukenkraan uit te kiezen, maar helaas is dat nog niet opgenomen in deze ontwerper. Maar dit is ongetwijfeld in overleg met de renovatiepartij op te lossen.

Naast het aanrechtblad is het nu de keuze voor nieuwe keukenkastjes en keukenfrontjes. Gaat u voor een volledig strak design? Of kiest u voor een werkje in het kastje? Naast de uitvoering van het keukenkastje heeft u de keuze uit de kleur. Hoogglans of mat? Aan u de keuze. Naast de kleur, kunt u hier ook uw gewenste handgrepen kiezen.

Is een keukenrenovatie goedkoper?

Na het afronden van uw keukenontwerp ontvangt u direct een offerte. Hieruit kunt u de conclusie trekken of het kiezen voor een keukenrenovatie goedkoper is dan het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken. In bijna alle gevallen is een restyle van uw keuken goedkoper, maar hou hierbij in gedachte dat uw keuken nog wel in een goede staat moet zijn. Een keukenrenovatie gaat namelijk uit van de bestaande basis van uw huidige keuken.

Reacties