Keukenrenovatie: Stoer & Donker

Waar de een op zoek is naar rust, is de ander op zoek naar een gedurfde eye catcher in huis.

Renovatie
Bij deze renovatie werd de keuken van ijsblauw naar matzwart omgetoverd. Naast de nieuwe keukenkastjes is er ook een nieuwe achterwand van bokmerk geplaats. De Apparatuur was ook aan vervanging toe. Zo is het een prachtig stoer geheel geworden!

Trend: zwart
Je kunt er niet omheen; de zwarte keukens. Het is een trend die al enige tijd aanwezig is en zal blijven. De kleur zwart geeft de keuken een stijlvolle, stoere en tijdloze uitstraling. Pas zwart toe in de keuken door de bestaande keukendeurtjes te vervan-gen voor een zwarte variant. Is een compleet zwarte keuken misschien too much? Dan kunnen ook alleen de huidige accessoires of apparaten in de keuken worden vervangen door een zwarte uitvoering. Zwarte accen-ten toepassen in de keuken kan door bijvoorbeeld alleen het keukenblad te vervangen of door te kiezen voor zwarte inbouwapparatuur.

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.