string(1) "p"

Keukenrenovatie: altijd advies op maat

Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Professionaliteit, service en oog voor detail!

Jarenlange ervaring

35 jaar ervaring, meer dan 40 Keukenvernieuwers verspreid door het hele land; er is altijd een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt! Vaak mankeert er niet veel aan de basis van de keuken, maar je wilt wel graag de keuken een upgrade geven. Sommige keukendeurtjes klemmen, hangen scheef of de folie ervan laat los. Meer kastruimte zou welkom zijn en misschien een andere kookplaat of afzuigkap. Maar om daarvoor de hele keuken te slopen is wel een hele grote stap en is vaak een forse investering… Dat is ook niet nodig: je kunt je keuken laten renoveren. Minder ingrijpend en vaak veel voordeliger. De goede onderdelen blijven behouden, en dankzij De Keukenvernieuwers is vrijwel alles mogelijk door maatwerk!

Wij geven graag persoonlijk advies en verzorgen het gehele proces van begin tot eind: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, greep of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap. Bij De Keukenvernieuwers kun je vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.