De Keukenvernieuwers, een duurzame formule

De Keukenvernieuwers gaan uit van een duurzame formule. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Goed voor de portemonnee en de planeet
Zo ook in de keukenbranche. Wanneer de bestaande keuken niet meer aan de wensen voldoet, of gewoonweg te oud is, zijn we al snel geneigd een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Maar vaak zijn veel bestaande onderdelen in de keuken nog in goede staat. Waarom zouden we deze weggooien? Met deze visie is destijds het idee voor De Keukenvernieuwers ontstaan. Laten we de goede materialen gebruiken en alleen renoveren wat écht nodig is. Bijkomend belangrijk voordeel van keukenrenovatie is dat het ook de kosten drukt.

Duurzaam op veel vlakken
Een compleet nieuwe keuken kost immers vaak veel (meer) geld. Deze duurzaamheidsvisie is tweeledig; duurzaamheid zit niet alleen in minder materieel afval, maar geldt ook voor duurzame apparatuur. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten. Zo is de huidige generatie koelkasten vele malen zuiniger dan die van 10 jaar geleden. Een inductiekookplaat werkt bijvoorbeeld op stroom, is zuinig en dus een goed alternatief voor een gasfornuis. Koken op inductie lijkt veel op koken op gas omdat je de temperatuur goed en snel kunt regelen. Er is tegenwoordig veel keuze in energiezuinige keukenapparatuur zoals ovens, koelkasten, afzuigkappen en vaatwassers.

Vanzelfsprekend gaan we ook zorgvuldig om met het afval dat tijdens de renovatie ontstaat. Desgewenst zorgen De Keukenvernieuwers het afvoeren van afval uit uw oude keuken op een milieuverantwoorde wijze. Ook uw oude apparatuur wordt door ons op een verantwoorde wijze afgevoerd.

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.