Easy4Care Aangepaste Keukens

RWK produceert een compleet kasten programma voor aangepaste -en rolstoel onder rijdbare keukens.

Easy 4 care aangepaste keukens

RWK produceert een compleet kasten programma voor aangepaste -en rolstoel onder rijdbare keukens. Hoge kasten met voetruimte voor de rolstoelgebruiker, dus plint verhoogd en verdiept – onder de oven lade met afzetgedeelte voor oven schotels – Hide - slide oven – vaatwasser op hoogte in hoge kast met een nis hoogte 45 of 59,5.

De keukens worden in hoogte verstelbaar gemaakt in combinatie met de hydraulisch verstelbare keukenframes van Olympia. Het systeem is toepasbaar in iedere keukenopstelling, dus ook hoekkeukens. De keuken kan geheel naar uw wens ontworpen worden. Het kook en spoelgedeelte in hoogte verstelbaar op één plek of koken en spoelen apart.
In onze keuken kunnen we werkbladen en bovenkasten onafhankelijk of in combinatie met elkaar in hoogte verstelbaar maken.

Bovendien voorziet het systeem in het diagonaal verstellen van de bovenkasten. Deze komen schuin omlaag en naar voren. Voor de bewoner betekent dit extra gebruiksgemak van de keuken, met de inhoud van de kasten altijd binnen handbereik. Bovenkasten worden toegankelijker gemaakt door de toepassing van vouw deuren.

De keukenframes worden voorzien van diverse opties en bediennings systemen zoals handmatig gebruik of met afstandsbediening. Ten allen tijde wordt de keuken voor rolstoelgebruik uitgerust met een klembeveiliging onder het werkblad..
Kortom maatwerk in aangepaste keukens

Bent u geïnteresseerd, vul het contactformulier in, zodat wij samen met u een keuken kunnen ontwerpen die volledig is afgestemd op uw individuele behoefte en wensen.