Partner

Damixa Nederland

Deens design en kwaliteit Iedereen houdt van een mooi ontwerp. Maar wat kenmerkt uitmuntend design? Bij Damixa geloven we dat uitmuntend design is: When Design makes Sense. Deense design traditieAls onderdeel van de wereldberoemde Deense designtraditie zijn we trots op de filosofie die zegt dat Deens Design wordt bepaald door eenvoudige en duidelijke materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp die ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik van het object en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie. “Wanneer je een kraan koopt van Damixa, zeg je ja tegen stijlvol en duurzaam Deens design en kies je bewust voor een product waarbij wij grote inspanningen hebben gedaan om het logisch en praktisch in gebruik te laten zijn.”, zegt Lars Bladt, CEO van Damixa. Dat we er succesvol in geslaagd zijn bruikbaarheid en schoonheid in één product te combineren blijkt wel uit het feit dat we eind 2013 de prestigieuze Interior Innovation Award hebben uitgereikt gekregen voor ons nieuwste ontwerp A-Pex. Het verenigt een sublieme en klantgericht design met visie en een uitmuntende esthetiek. Met A-Pex, continueert Damixa een tijdperk waarin de wensen en eisen van de consument direct vanaf het begin in het ontwerp zijn meegenomen. Gecombineerd met een eigentijdse vorm zet het zowel exclusiviteit als ook functionaliteit op de kaart. Damixa is een Deens bedrijf met haar hoofdkantoor in de stad Odense. Damixa is in 1932 opgericht en staat vandaag de dag wereldwijd bekend om zijn slimme en stijlvolle Deense design, uitmuntende functionaliteiten een hoog gehalte aan gebruikersvriendelijkheid. Dit is altijd het uitgangspunt geweest vanaf het moment dat Damixa begon, en zal ook in de toekomst altijd zo zijn. Damixa bestaat ruim 82 jaar en behoort tot de top van producenten van badkamer- en keukenkranen.

MEER TONEN

Rowan keukenkraan

Minimalistische elegantie Damixa presenteert een uitbreiding op de bestaande collectie Rowan – een kranenserie dat de Damixa filosofie volledig uitdraagt: ”When design makes sense”. De kraan is eenvoudig en minimalistisch maar heeft tegelijkertijd een unieke uitstraling door zijn uitloop en hendel

Rowan keukenkraan

Een kraan ontwerpen is niet eenvoudig, het resultaat moet matchen met het interieur en tegelijkertijd optimaal functioneren in het dagelijks gebruik. Tijdens het ontwerpproces, hebben Damixa’s eigen ontwerpers een sterke voorkeur toegepast om een mooie kraan te ontwerpen op basis van standaard Damixa componenten welke een hoge kwaliteit en functionaliteit waarborgen. Daarom kan men ook stellen dat Rowan absoluut Deens Design is – elegant, functioneel en met een unieke eigen uitstraling.

Veel functionaliteit

  • De elegante Rowan kraan is standaard voorzien van de waterbesparingfunctie Eco-Save. Dit zorgt ervoor dat je automatisch water bespaart zonder dat de je het merkt tijdens het handenwassen. Hiermee doe je niet alleen jezelf een plezier maar ook het milieu.
  • Daarnaast heeft Rowan een temperatuurbegrenzer zodat je niet je vingers brandt aan te heet water.
  • De rub-clean perlator maakt het gemakkelijk de kraan te ontkalken door dagelijks even simpelweg met je vinger eroverheen te strijken.

    De Rowan kranenserie bevat verschillende modellen voor de keuken en de badkamer. Rowan is een zuiver Damixa product - uniek in zijn design en extreem prijsgunstig en dat alles gebaseerd op Damixa standaards.     

 


 

Meer lezen over
'Rowan keukenkraan'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.