Rowan keukenkraan

Minimalistische elegantie Damixa presenteert een uitbreiding op de bestaande collectie Rowan – een kranenserie dat de Damixa filosofie volledig uitdraagt: ”When design makes sense”. De kraan is eenvoudig en minimalistisch maar heeft tegelijkertijd een unieke uitstraling door zijn uitloop en hendel

Rowan keukenkraan

Een kraan ontwerpen is niet eenvoudig, het resultaat moet matchen met het interieur en tegelijkertijd optimaal functioneren in het dagelijks gebruik. Tijdens het ontwerpproces, hebben Damixa’s eigen ontwerpers een sterke voorkeur toegepast om een mooie kraan te ontwerpen op basis van standaard Damixa componenten welke een hoge kwaliteit en functionaliteit waarborgen. Daarom kan men ook stellen dat Rowan absoluut Deens Design is – elegant, functioneel en met een unieke eigen uitstraling.

Veel functionaliteit

  • De elegante Rowan kraan is standaard voorzien van de waterbesparingfunctie Eco-Save. Dit zorgt ervoor dat je automatisch water bespaart zonder dat de je het merkt tijdens het handenwassen. Hiermee doe je niet alleen jezelf een plezier maar ook het milieu.
  • Daarnaast heeft Rowan een temperatuurbegrenzer zodat je niet je vingers brandt aan te heet water.
  • De rub-clean perlator maakt het gemakkelijk de kraan te ontkalken door dagelijks even simpelweg met je vinger eroverheen te strijken.

    De Rowan kranenserie bevat verschillende modellen voor de keuken en de badkamer. Rowan is een zuiver Damixa product - uniek in zijn design en extreem prijsgunstig en dat alles gebaseerd op Damixa standaards.