Tijdloos en modern design voor de keuken

Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen.

Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen.

Opvallende slanke vormen zijn een kenmerk in de ontwerpen van de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. In samenwerking met Axor heeft hij nu ook een serie keukenmengkranen ontwikkeld in dezelfde individuele exclusieve stijl.

 

De Axor Citterio M keukenmengkranen overtuigen niet alleen in kwaliteit en functionaliteit, maar vooral met eigenschappen als robuustheid, lange levensduur en een eenvoudige bediening. Opvallend is het exclusieve design van de topontwerper waardoor de kraan een blikvanger vormt in de keuken.

Meer comfort voor de gebruiker
De nieuwe 2-gats keukenmengkranen kenmerken zich door de slanke vorm en het gebruiksgemak. De hoge uitloop zorgt voor meer ruimte en biedt de gebruiker daardoor meer comfort. Het vullen van grote pannen of vazen is door deze hoge uitloop gemakkelijker. De kranen zijn verkrijgbaar in een variant met een draaibare uitloop of een uittrekbare vuistdouche waarbij de gebruiker de keuze heeft uit twee straalsoorten; een normale en een douchestraal. De vuistdouche is een bijna onzichtbaar deel van de uitloop, waardoor het geen afbreuk doet aan het moderne uiterlijk van de kraan.

De greep kan flexibel links of rechts van de uitloop gemonteerd worden, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. Door zijn lengte en vlakke vormgeving is de greep bijzonder ergonomisch in de bediening.

Publicatiedatum: 9 januari 2012

Meer informatie: www.axor.nl

reacties
anderen bekeken ook

Keukenkraan: fraai vormgegeven en functioneel

Guido van Loon

Hoeveelheid water naar wens

Hightech in de keuken

AXOR Semi Pro keukenkranen

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie