Foto: KWC-ono-keuken-kraan

KWC ONO lightpin - Sensuele waterbelevenis

Met KWC ONO heeft KWC een consequente, moderne en functionele mengkranenserie gecreëerd.

Ontwikkeld voor gebruikers die op het gebied van interieur waarde hechten aan een helder, minimalistisch design, aan tijdloosheid en aan duurzame functionaliteit, representeert deze serie een eerlijke, authentieke vormentaal. Op basis van het designprincipe van KWC ONO presenteert KWC nu drie nieuwe wastafelmengkranen die voorzien zijn van sensor- en/of LED- technologie.

De eengreeps wastafelmengkraan KWC ONO lightpin staat voor verfijnde LED-technologie en sensitieve communicatie tussen mens en techniek. De in de bedieningshendel geïntegreerde sensor reageert op aanraking en visualiseert direct en door middel van een kleur de momenteel voelbare watertemperatuur: van blauw voor koud water via paars voor lauw water tot rood voor heet water. Verder zorgt de nieuwe technologie voor meer veiligheid aan de wastafel. Zodra het stromende water heter wordt dan 45° graden, komt er een rood knipperende waarschuwing, die pas ophoudt als de watertemperatuur lager wordt dan 45° graden. Na elk gebruik is de LED-temperatuurweergave bovendien gedurende 60 seconden actief, of zo lang tot de temperatuur lager is dan 38° graden. Deze functies beschermen de gebruiker tegen brandwonden en ondersteunen tegelijk op een speelse manier de bewuste omgang met water en energie.

Ook KWC ONO lightpin overtuigt door een compromisloos, minimalistisch design. Het karakteristieke bedieningsmechanisme met geïntegreerde LED-technologie loopt in een afgedichte sleuf en zorgt door een innovatieve bewegingsvorm voor minimale voegen en optimale hygiëne. Dankzij de dynamisch oplopende uitloop met Neoperl® Caché® vormen mengkraan en waterstraal een harmonische eenheid. Het ontkalken of vervangen wordt door een bijgeleverde sleutel heel eenvoudig gemaakt.

KWC ONO lightpin vormt een nieuwe mijlpaal qua design en functionaliteit, innovatiekracht en sensuele interface tussen mens, product en puristische architectuur. KWC ONO lightpin is bekroond met de internationale designprijs reddot design.

Technische Informatie

- KWC ONO lightpin met real time display (analoge kleur lightpin)
- Uitloop vast met Neoperl® Caché®
- KWC ONO lightpin module met keramische-schijventechniek
- Uitstroomvolume en temperatuur zijn traploos instelbaar

Levering omvat:
- Netadapter 100-240 V, bedrijfsspanning 6,75 V
- Kabellengte 800 mm

Reacties