Foto: 2014/KLUDI-TANGENTA-keukenkraan.JPEG

KLUDI TANGENTA keukenkraan

Ruim tien jaar geleden werden de eerste KLUDI STEEL producten geïntroduceerd, nu is er ook de KLUDI TANGENTA serie in edelstaal.

Edelstaal is in de keukeninrichting een constante trend. Edelstaal, ook wel RVS of chirurgisch staal genoemd, staat bekend als hoogwaardig staal dat sterk, zuiver en roestvrij is, en bovendien hypoallergeen. Toepassing vinden deze producten zowel in de meer klassieke keukenopstellingen als bij moderne keukens. Het oppervlak van de keukenkraan passend bij de andere keukenapparatuur is dan ook een weelde voor het oog.

KLUDI presenteert drie nieuwe keukenmengkranen in gegoten edelstaal onder de naam KLUDI TANGENTA. Alle drie de kranen baseren zich op dezelfde vormgeving waarbij de hoge draaibare uitloop in het oog springt. Deze uitloop is vanaf het blad, tot de onderkant van de perlator bijna 20 cm hoog. De diameter van het kraanhuis is meer dan 5 cm zodat een solide plaatsing op het blad mogelijk is. In de gesloten stand loopt de filigranen bedieningshendel evenwijdig aan de schuin omhoog rijzende uitloop.

KLUDI TANGENTA is ook leverbaar met een uittrekbare uitloop. Doordat de lange slang het mogelijk maakt, dat de uitloop tientallen centimeters uit de kraan genomen wordt, nemen de gebruiksmogelijkheden ook exponentieel toe. De bak uitspoelen, een vaas of emmer vullen is in een handomdraai gebeurd.

Bij de meest luxe uitvoering van de KLUDI TANGENTA bevindt zich aan het uiteinde van de hoge uitloop een uittrekbare vaatdouche. Bij het openen van de kraan stroomt een met lucht verrijkte waterstraal uit de vaatdouche. Met één druk op de knop verandert deze straal in een doucheregen die ideaal is voor het afspoelen van bijvoorbeeld groente en fruit.

KLUDI TANGENTA wordt met een buitengewone giettechnologie gemaakt. Hierdoor is het voor KLUDI mogelijk geworden met uiterst toegankelijke prijzen in dit marktsegment te opereren.

Moderne mengkranentechnologie en 5 jaar fabrieksgarantie zijn standaard bij ieder KLUDI product, dus ook bij de KLUDI TANGENTA. Alle KLUDI noviteiten zijn terug te vinden op www.kludi.com en op www.facebook.com/KludiBenelux.

Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenspeciaalzaak. De KLUDI TANGENTA keukenmengkraan heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 370,00 excl. BTW.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 18 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties