Foto: KLUDI-OBJEKTA-keukenkraan

KLUDI OBJEKTA keukenkraan

KLUDI OBJEKTA: wederom een nieuwe editie keukenkranen van Kludi.

Zoals Volkswagen de Golf heeft, zo heeft KLUDI de OBJEKTA. De Volkswagen Golf wordt iedere editie beter en zuiniger. Dit geldt eveneens voor de KLUDI OBJEKTA producten. Reeds decennia lang evolueert deze serie in de vakkundige handen van KLUDI. De huidige producten zijn dan ook robuust en doorontwikkeld met de bekende Duitse ‘Gründlichkeit’.

Ook bij de recent geïntroduceerde versies van de KLUDI OBJEKTA keukenkraanserie, is één van de kenmerken, dat de gesloten hendel eenvoudig te bedienen is. Dit komt onder meer door de inwendige cartouche met keramische schijven. KLUDI gebruikt hiervoor een cartouche die zijn sporen verdient heeft en reeds miljoenen keren succesvol is toegepast in vele KLUDI producten. Hier wordt niet geëxperimenteerd maar vertrouwd op beproefde techniek.

De hoge uitloop maakt iets afspoelen eenvoudig mogelijk. Nog beter gaat dat met de versie met uittrekbare vaatdouche. Het uittrekbare uitloopdeel is verchroomd en geïsoleerd. Ook als heet water gevraagd wordt, kan het uittrekbare uitloopdeel daardoor veilig vastgehouden worden. Met een wipschakelaar kan de sproeistraal comfortabel geactiveerd en gedeactiveerd worden.

De KLUDI OBJEKTA keukenmengkranen voor montage op het blad hebben een brede sokkel voor een solide montage. De versie voor montage op de wand is verkrijgbaar met twee verschillende uitlooplengtes, zodat voor vrijwel iedere situatie een passende variant beschikbaar is.

De aanschafprijs kan geen beletsel zijn. KLUDI heeft deze vriendelijk gehouden, zodat dit duurzame product voor een breed publiek toegankelijk is; net als de Volkswagen Golf.

Alle KLUDI producten, dus ook deze KLUDI OBJEKTA keukenmengkranen, hebben 5 jaar fabrieksgarantie. Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenspeciaalzaken. Consumentenadviesprijs vanaf € 199,00 excl. BTW.

Alle KLUDI noviteiten zijn ook terug te vinden op www.kludi.nl en op www.facebook.com/KludiBenelux.

Meer informatie: 13 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties