Foto: Kludi-Bingo-Star-keukenmengkraan

KLUDI BINGO STAR: veelzijdige keukenmengkraan

In de nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan vind je een prijsvriendelijke keukenmengkraan terug.

In de nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan vind je de eisen terug die je stelt aan een prijsvriendelijke keukenmengkraan

KLUDI maakt een veelzijdige keukenkraan.

Eenhendel bediening

De zijdelingse bedieningseenheid van de nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan is onderhoudsvriendelijk met het kraanhuis verbonden en voorzien van een ergonomisch gevormde hendel. De hendel komt aan de achterzijde niet voorbij het kraanhuis waardoor de muur een goede bediening nooit in de weg kan staan.

Hoge draaibare uitloop

De grote afstand tussen het uitloopuiteinde en de spoelbakbodem maakt het vullen van emmers, pannen, vazen en andere grote voorwerpen een stuk eenvoudiger.

Uittrekbaar mondstuk

Daarmee wordt de actieradius van de uitloop nog verder vergroot en kunnen voorwerpen naast de spoelbak ook met water gevuld worden.

Het uittrekbare mondstuk heeft een sproeifunctie

Dit levert een ongekende combinatie van functies op, waardoor deze KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan een uniek karakter krijgt. De gehele sproeicombinatie en de daarbij behorende techniek is harmonisch geïntegreerd in het uittrekbare mondstuk. De sproeifunctie is per knopdruk oproepbaar. Vervolgens besprenkelt een naar beneden toe steeds breder wordende doucheregen alles wat zich eronder bevindt.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 7 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties