KLUDI BINGO STAR redesign


KLUDI past belijning van kranenserie aan.

KLUDI past belijning van kranenserie aan.

De succesvolle KLUDI BINGO STAR kranenserie heeft meer vloeiende vormen gekregen. De hendel is nu bijna druppelvormig en de uitlooprozet heeft een zachtere belijning gekregen.

 

Naast het nieuwe design beschikten en beschikken de volledige verchroomde ééngreeps mengkranen over een comfortabele zijdelingse bediening. Deze bedieningseenheid is onderhoudsvriendelijk met het kraanhuis geïntegreerd en tevens voorzien van de nieuwe ergonomisch gevormde hendel, die een goede bediening ook met natte of vette handen waarborgt. In achterwaartse richting gaat de bediening nooit voorbij het kraanhuis. Zo blijft altijd genoeg ruimte tussen de kraan en de muur.

Tussen het uitloopeinde en de spoelbakbodem bevindt zich een grote ruimte. Dat maakt het vullen van emmers, pannen en vazen een stuk eenvoudiger. De KLUDI BINGO STAR is leverbaar als basismodel met 360 graden draaibare uitloop en optioneel met uittrekbaar mondstuk. Hiermee wordt de actieradius van de uitloop nog verder vergroot.

Steeds vaker gebeurt het, dat de keukenmengkraan het naar binnen openen van een raam belemmert. KLUDI biedt hier de oplossing: de BINGO STAR keukenmengkraan met bajonet-aansluiting. Deze versie is op te tillen en neer te leggen waarna een platte sokkel (25mm) overblijft. Terugplaatsen op de sokkel is eenvoudig door een solide bevestiging met kogelsnap-verbinding.

Goed dat er apparaten zijn die de minder leuke klussen in de keuken zoals wassen en afwassen van ons overnemen. De constant geopende watertoevoer voor deze apparaten kan echter tot wateroverlast leiden als de toevoerslang los springt of barst. KLUDI biedt wederom de oplossing: de BINGO STAR met multi-aansluiting. De keukenkraan bezit één extra bedieningsknop. Hiermee kunt u de watertoevoer naar de wasmachine of vaatwasser openen dan wel sluiten. Een extra stuk veiligheid, typisch KLUDI.

KLUDI BINGO STAR wastafelmengkraan vanaf € 229,75
KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan vanaf € 227,55

Alle bedragen zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW per stuk en in verchroomde uitvoering. Verkrijgbaar bij de sanitair- en keukenspecialist.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 26 juni 2012

AANBEVOLEN

Bladmengkraan met draaibare uitloop

Monoknop bladmengkraan met draaibare uitloop 090H, sprong 230 mm. Uitgevoerd in...

Floww - Pure3 Chilled

Kies je voor de Floww Pure3 Chilled Gezuiverd water kraan dan haal je de gemakke...

Keukenkraan vervangen

Een nieuwe keukenkraan kiezen, dat is soms een lastig karwei. U wilt kwaliteit, ...

Keukenkraan: fraai vormgegeven en functioneel

Keukenkraan: De knop omzetten, de hendel omhalen of alleen een knopje aantippen,...

Advertentie