Foto: 2017-10/Reginox keukenkraan industrieel.PNG

Keukenkraan met industriële look

De industriële look is populair en is echt niet alleen weggelegd voor bofkonten die in een oude fabriekshal wonen.

Het industriële zit hem in de juiste materialen. Bovendien is de industriële sfeer ook goed te combineren met andere stijlen. Dus al heb je een moderne keuken of zelfs een landelijke keuken, de keukenkraan met industriële look zal een echte eyecatcher zijn.

Geïnspireerd op de horeca

In de horeca wordt heel veel vaatwerk geproduceerd en waar vaat ontstaat moet worden afgewassen. Gelukkig zijn daar vaatwassers voor, maar het is wel verstandig om het ergste vuil van de borden te halen. Restaurants en andere eetgelegenheden maken daarvoor vaak gebruik van een kraan met flexibele hand- of vaatdouche. De krachtige straal is heel exact te richten door de flexibele slang. De veer die on de slang heen zit zorgt ervoor dat de kraan snel en gemakkelijk terug te plaatsen is in de uitgangspositie.

Stoer gebruiksgemak

Ook in jouw eigen keuken kan een flexibele keukenkraan met industriële look van pas komen. De hoeken van de spoelbak zijn heel eenvoudig te reinigen als de waterstraal er direct op gericht kan worden. En hoge vazen en grote pannen die onder een normale kraan niet zouden passen, worden eenvoudig gevuld met de flexibele uitloop. Een stoere industriële keukenkraan dus, die past in elke keuken en ook nog praktisch is in gebruik. Wat wil je nog meer.

Reacties