Foto: Hansgrohe-Metris-keukenkraan

Hansgrohe Metris keukenkraan

Intelligente functies, nieuw design en ergonomisch comfort: nieuwe Metris keukenkraan van Hansgrohe.

Intelligente functies, nieuw design en ergonomisch comfort: nieuwe Metris keukenkraan van Hansgrohe.

 

De nieuwe Metris modellen completeren het keukenkranenassortiment van Hansgrohe. Samen met de gerenommeerde designers van Phoenix Design, ontwierp Hansgrohe voor de Metris keukenkranen een innovatieve vormentaal, die nieuw design in de keuken brengt. Het kraanhuis ontstaat uit een zacht afgerond vierkant en gaat piramide-achtig naar boven, overgaand in een ronde uitloop. Het design harmoniëert perfect met de vierkante vorm van veel moderne gootstenen. De vlakke en lange, ergonomische greep biedt handen en vingers of zelfs de ellebogen genoeg werkruimte voor het comfortabel openen en sluiten van de kraan, evenals het precies instellen van de gewenste watertemperatuur. 

 

Doucheplezier nu ook in de keuken

Waarom zou Hansgrohe haar douchekennis niet ook in de keuken toepassen? Juist voor het afspoelen van groenten en fruit is een grootse douchestraal zeer geschikt. De Metris keukenkraan met uittrekbare vuistdouche biedt keuze uit twee straalsoorten: de normale of de douchestraal. Met één druk op de knop kan gewisseld worden tussen beide straalsoorten. 

 

De uittrekbare vuistdouche kan ergonomisch naar voren getrokken worden. In tegenstelling tot keukenkranen waarbij de vuistddouche naar beneden getrokken wordt, gaat hier geen hoogte verloren en kunnen grote voorwerpen eenvoudig gevuld of afgespoeld worden. De magnetische functie MagFit fixeert de vuistdouche na gebruik weer op de juiste plaats. 

 

De nieuwe Metris keukenkranen bieden voor ieder wat wils: met uittrekbare vuistdouche met meerdere straalsoorten of uittrekbare uitloop, met vaste uitloop of met handige kantelfunctie voor plaatsing voor een venster. Deze uitvoering kan eenvoudig opgetild en neergelegd worden indien het raam naar binnen toe geopend moet worden. Bij alle modellen is de uitloop tot 150° draaibaar, waardoor de bewegingsvrijheid bij de gootsteen groot is. Alle Metris keukenkranen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom of rvs-look, passend bij het design van modern vormgegeven keukens.

 

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

 

Publicatiedatum: 21 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties