Foto: 259341

Grohe introduceert unieke serie keukenmengkranen

De kraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Gemak en design spelen een steeds belangrijker rol bij de keuze van een keukenkraan. Grohe introduceert daarom de K7 serie keukenkranen die deze elementen in zich heeft.

De kraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Gemak en design spelen een steeds belangrijker rol bij de keuze van een keukenkraan. Grohe introduceert daarom de K7 serie keukenkranen die deze elementen in zich heeft.

De blikvanger in de serie is de hoge K7 keukenmengkraan met professionele handdouche.

 

De compleet nieuwe serie van Grohe heeft diverse één- en tweegats-keukenmengkranen, elk met een unieke minimalistische vormgeving. Enkele varianten zijn voorzien van een uittrekbare handdouche die het afspoelen van eten en de afwas nog eenvoudiger maakt. Bovendien is er een opvallende hoge kraan met professionele handdouche. De flexibele lange uitloop maakt de kraan zeer handig in gebruik en heeft de mogelijkheid om eenvoudig van normale straal naar een douchestraal om te schakelen.

Voorzien van laatste technologie

Alle kranen in de K7-serie zijn verkrijgbaar met zowel het hoogglans GROHE StarLight® chromen oppervlak als met de populaire SuperSteel coating. SuperSteel is een krasbestendige niet van RVS te onderscheiden coating waar geen vingerafdrukken op achterblijven. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met de GROHE SilkMove® technologie die zorgt voor een gegarandeerde soepele bediening en precieze waterbeheersing.

Verkrijgbaarheid

De nieuwe serie K7 keukenkranen van Grohe is verkrijgbaar bij diverse keukenspeciaalzaken. Adviesprijzen inclusief BTW van de kranen variëren van € 730,- tot € 1275,-.

Over Grohe

Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels een wereldwijd opererende onderneming. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen. In 2009 bedroeg de omzet 826 miljoen euro. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Het is een volle dochter van Grohe AG.
Grohe Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt. Grohe en haar producten werden onlangs door consumenten met gemiddeld een 9 beoordeeld wat de fabrikant de Europese Consumenten Award 2011 opleverde.

Meer informatie: www.grohe.nl.

Publicatiedatum: 11 januari 2011

Reacties