Foto: press_2013//Grohe-digital-f-controller-keuken-badkamer-kraan-bediening.jpg

GROHE F-digital:bediening kraan keuken en badkamer

Digitaal comfort in badkamer en keuken met GROHE F-digital. Ideaal voor de kraan in de badkamer, douche en keuken.

Digitaal comfort in badkamer en keuken met GROHE F-digital. De ideale bediening voor de kraan in de badkamer, douche en keuken. 

Het GROHE assortiment is uitgebreid met diversie digitaal bedienbare producten voor de badkamer, douche en keuken. Het modulaire ontwerp zorgt voor eenheid in de badkamer en in de keuken.

Draadloze digitale controller

De producten worden niet meer bediend via de gebruikelijke hendel, maar via een draadloze digitale controller (in de vorm van een puck). Deze 'puck' heeft diverse functies, is zeer eenvoudig in gebruik en kan worden geplaatst zonder dat er een extra gat moet worden geboord. Met slechts drie knopjes en een draairing is de controller eenvoudig en praktisch in het gebruik. Zet gewoon het product aan, draai aan de buitenste ring om het volume te vergroten en druk op de plus of min om de temperatuur te verhogen of verlagen. Om het nog gebruiksvriendelijker te maken, geeft de LED-ring de watertemperatuur aan. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep.

GROHE F-digital voor douche, bad, wastafel en keuken

Waar je de GROHE F-digital ook plaatst, je staat versteld van het digitale comfort. Dankzij de draadloze digitale technologie kan de ronde controller op de meest handige of ergonomische plek in de buurt van de wastafel of gootsteen worden geplaatst.

De functie van de automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau. Met de digitale omstelling kun je met een druk op de knop wisselen tussen de badkraan en de douche. Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller.

De geheugenfunctie kan worden gebruikt om de instellingen op te slaan. Op die manier heb je de volgende douchebeurt meteen je ideale combinatie van watertemperatuur en volume. Ook kan de douche op afstand worden gestart.

Uitbreiding van het GROHE F-digital assortiment

Badkamerseries: Allure F-digital en Veris F-digital
Doucheseries: Euphoria F-digital en Rainshower Solo F-digital
Keukenserie: K7 F-digital

Het modulaire ontwerp en digitaal comfort zijn aspecten die ervoor hebben gezorgd dat GROHE F-digital verscheidene prijzen voor het ontwerp heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award 2011 voor het beste product.

Meer informatie: www.grohe.nl

Publicatiedatum: 11 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook