Foto: 2017-09/Franke_FramesByFranke_praktische keuken.jpg

De praktische keuken

Frames by Franke

Een groot deel van het leven speelt zich af in de keuken. De keuken is een plek waar we graag samenkomen. Een plek waar we eten en drinken, lachen en vechten, iets vieren en dromen. Hier is het warm en ruikt het lekker.

Frames by Franke

De emotionele betekenis van de keuken geïnspireerde Franke om een revolutionaire keuken systeem te ontwikkelen: Frames by Franke. Het verenigt de vier belangrijkste elementen van elke keuken – spoelbak en kraan, oven, kookplaat en afzuigkap – in één intelligent systeem. Frames by Franke kan makkelijk omgaan met alle eisen die het dagelijks leven aan een keuken stelt, de klok rond. Met kleine, baanbrekende innovaties. Met een stijlvol design en een hoge functionaliteit. En met een diversiteit ongeëvenaard wat u van Franke heeft gezien.

De praktische keuken van Frames by Franke

De praktische kookliefhebber heeft een keuken nodig waar hij snel en eenvoudig een gezonde maaltijd kan bereiden. Kwaliteitsproducten waar je op kunt rekenen, geen poespas maar duidelijke bediening. De 13 voorgeprogrammeerde ovenfuncties helpen bij het eenvoudig bereiden van de maaltijden. De Essence collectie is voor kookliefhebbers die geen concessies willen maken in de keuken, ook al is de ruimte wellicht beperkt.

Samenzijn tijdens de maaltijd

Het alledaagse leven van deze kookliefhebber is druk maar gezellig en gaat 24/7 door. Het maaltijdmoment is daarom van grote waarde, waarbij samenzijn en tijd voor elkaar centraal staat. Met de keuken als uitvalsbasis in een druk leven, waar comfort en gemak de boventoon voeren, biedt de Essence collectie van Franke voldoende functionaliteiten wanneer er wel tijd is voor ontspannen en genieten in de keuken.

Reacties