Foto: 244723.jpeg

Blikvangers in de keuken: Hansgrohe Focus E² en Talis S² Variarc keukenmengkranen bieden gebruikscomfort en design

De keuken is de plek in huis waar men kookt en samenkomt met familie en vrienden. De kraan is daarin het product dat het meest gebruikt wordt: afwassen, het vullen van pannen of voor het handenwassen...

In totaal wordt de keukenkraan dagelijks zo´n 90 keer bediend. Reden genoeg om bij de aankoop hiervan bewust op de kwaliteit en het gebruiksgemak te letten.

Niet alleen de techniek is bepalend. Het tijdloos en ergonomisch design zorgen voor een lange levensduur van de kraan en past zich aan de stijl van de keuken aan. Dat goed design en uitstekende kwaliteit niet duur hoeven te zijn, bewijzen de keukenmengkranen Talis S² en Focus E² van kranen- en douchespecialist Hansgrohe. De Focus E² keukenmengkraan biedt functionaliteit voor een betaalbare prijs. De greep loopt parallel met de uitloop en is karakteristiek voor het tijdloos elegante design en biedt ook bij natte of gladde handen comfortabel bedieningsgemak. De Focus E² keukenmengkraan is verkrijgbaar in een variant met vaste uitloop en in een model met stopkraan voor de afwasmachine. Behalve in de kleur chroom is deze robuuste keukenmengkraan nu ook in de oppervlaktekleur rvs-look verkrijgbaar.

Meer functies voor meer comfort in de keuken

Karakteristieke kenmerken voor de Talis S² Variarc keukenkranen zijn de hoge uitloop, de schuin aangezette greep en het slanke kraanhuis. Naast de varianten met draaibare uitloop is deze kraan ook verkrijgbaar met uittrekbare uitloop of uittrekbare vuistdouche. Deze biedt twee straalsoorten - normaal- en douchestraal. Praktisch is ook de mogelijkheid om bij de modellen met uittrekbare uitloop of vuistdouche de kraan in zijn geheel om te klappen. Deze montagemogelijkheid is bijzonder geschikt voor plaatsing direct voor een venster: u kunt de kraan eenvoudig optillen en op zijn kant leggen, waardoor het venster zonder probleem geopend kan worden. Ook het schoonmaken van het werkblad is dankzij deze functie zeer eenvoudig. De Talis S² Variarc keukenmengkranen zijn in de oppervlakte kleuren chroom en rvs-look verkrijgbaar.

Alle keukenmengkranen van Hansgrohe zijn uitgerust met de bewezen Boltic greepvergrendeling waardoor de greep, ook na jaren van intensief gebruik, niet wankelt. De in de uitloop geïntegreerde QuickClean anti-kalkperlator zorgt voor duurzaamheid: kalk en afzetting kunnen zich moeilijk aan de elastische siliconen schijf hechten, waardoor een egaal straalbeeld blijft gegarandeerd. Mocht kalk zich toch hechten, dan is dit eenvoudig met één vinger weg te wrijven. Het keramisch kardoes is niet alleen duurzaam, maar ook zeer licht bedienbaar. Hierdoor is de temperatuur altijd goed en snel te reguleren.

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: 11 augustus 2010

Reacties