Foto: hansgrohe-wastafelmengkraan-talis-s2

Allround talent in de keuken

Hansgrohe presenteert de nieuwe Hansgrohe Focus E² en Talis S² Variarc keukenmengkranen.

De keuken is de plek in huis waar men kookt en samenkomt met familie en vrienden. Om u hier thuis te voelen, is de juiste inrichting en een individuele uitrusting die aan de persoonlijke wensen en behoeftes voldoet van belang. Meestal staan de meubilering en apparatuur in het middelpunt van de belangstelling. Het is echter de kraan die,in vergelijking tot de andere producten, het meest gebruikt wordt. Afwassen, pannen vullen of handenwassen - in totaal wordt de keukenkraan dagelijks ontelbare keren geopend en gesloten. Reden genoeg om bij de aankoop hiervan bewust op de kwaliteit en het gebruiksgemak te letten.

Niet alleen de techniek is bepalend. Tijdloos en ergonomisch design zorgt voor een lange levensduur van de kraan en versterkt de sfeer van de keuken. Dat goed design en uitstekende kwaliteit niet duur hoeven te zijn, bewijzen de nieuwe keukenmengkranen Talis S² en Focus E² van kranen- en douchespecialist Hansgrohe.

Betaalbaar en functioneel

De Focus E² keukenmengkraan biedt functionaliteit voor een betaalbare prijs. De greep loopt parallel met de uitloop en is karakteristiek voor een tijdloos elegant design. Ook bij natte of gladde handen biedt de greep comfortabel bedieningsgemak. De Focus E² keukenmengkraan is verkrijgbaar met draaibare uitloop in de kleur chroom.

Meer functies voor meer comfort in de keuken

Karakteristieke kenmerken voor de nieuwe Talis S² Variarc keukenkranen zijn de hoge uitloop, de schuin aangezette greep en het slanke kraanhuis. Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuw en kleiner keramisch binnenwerk. Naast de varianten met draaibare uitloop is deze kraan in nog twee andere uitvoeringen verkrijgbaar: met uittrekbare uitloop of uittrekbare vuistdouche. Door de uittrekbare, robuuste slang wordt de werkruimte rond de kraan met zo´n 50 cm vergroot, wat erg praktisch is bij het vullen van vazen of het afspoelen van vuile vaat. De variant met uittrekbare vuistdouche biedt naast de normale straal ook een douchestraal. Na gebruik klikt de uittrekbare vuistdouche of uittrekbare uitloop zich dankzij een magneet eenvoudig en soepel in de houder terug.

Handig is ook de mogelijkheid om bij de modellen met uittrekbare uitloop of vuistdouche de kraan in zijn geheel om te klappen. Dit maakt deze kranen bijzonder geschikt voor plaatsing direct voor een venster: u kunt de kraan eenvoudig optillen en op zijn kant leggen, waardoor het venster zonder probleem geopend kan worden. Ook maakt deze functie

De Talis S² Variarc keukenmengkranen zijn in de oppervlakte kleuren chroom en rvs-look verkrijgbaar. Alle keukenmengkranen van Hansgrohe zijn uitgerust met de bewezen Boltic greepvergrendeling waardoor de greep, ook na jaren van intensief gebruik, niet wankelt. De in de uitloop geïntegreerde QuickClean anti-kalkperlator zorgt voor duurzaamheid: kalk en afzetting kunnen zich moeilijk aan de elastische siliconen schijf hechten. Mocht kalk zich toch hechten, dan is dit eenvoudig met één vinger weg te wrijven. Het keramisch kardoes is niet alleen duurzaam, maar ook zeer licht bedienbaar. Hierdoor is de temperatuur altijd goed en snel te reguleren. het schoonmaken van het werkblad erg eenvoudig.

Reacties