Nieuw Industrial colors: Black, Copper en Gold

Maak een statement in jouw keuken met één van de drie nieuwe Industrial Color multi-water kranen.

15 Maart 2020

De gekleurde kranen zijn volledig van roestvrijstaal met een duurzame coating, waarbij de structuur van het roestvrijstaal zichtbaar blijft. Kies jij voor de stoere Industrial Black, de warme Industrial Copper of de luxueuze Industrial Gold finish. Met de keuze uit de 3 modellen, Mondial, Pollux en Helix is er altijd een kraan die past bij jouw keukenstijl.

Industrial Black

De stoere, robuuste Industrial Black kranen zijn mooi te combineren met natuurlijke materialen en kleuren. Een zwarte kraan kan net dat stoere accent zijn dat jouw keuken nodig heeft. Stijl het af met zwarte accessoires voor een mooi geheel. Ook heel krachtig: een volledig zwarte keuken met een Industrial Black multi-water kraan.

Je hebt voor de Industrial Black kranen keuze uit zowel de Twist als de Touch bediening. De mechanische Twist bediening is voorzien van een druk- en draaiknop. De kokend waterstraal stopt onmiddellijk wanneer de knop wordt losgelaten. Bij de elektronische Touch bediening geeft de gekleurde lichtring precies aan op welke stand de kraan staat. Door de knop ingedrukt te houden loopt het speciaal water totdat je loslaat of door 2x kort te drukken vul je heel eenvoudig, veilig en snel je pan met kokend water.

Industrial Copper

De Industrial Copper multi-water kranen brengen direct meer warmte in je keuken. Versterk dit effect door de koperen kraan te combineren met warme aardetinten. Door het gebruik van zwart in je keuken, krijgt de Industrial Copper kraan juist net wat extra contrast en accent. De herhaling van koperen accenten in je keuken en interieur versterkt de harmonieuze chique uitstraling. De Industrial Copper kranen zijn alleen verkrijgbaar met de elektronische Touch bediening.

Industrial Gold

Goud zien we steeds vaker terug in ons interieur. Een Industrial Gold multi-water kraan zorgt voor een luxe uitstraling in je keuken. Goud is goed te combineren met veel kleuren en creëert daarbij telkens een andere sfeer. In combinatie met donkere kleuren – denk aan zwart, donker groen of grijsblauw – creëer je een hotel chique sfeer. Versterk deze sfeer door goud terug te laten komen in de kleine details. Goud in combinatie met wit zorgt juist voor een heel fris geheel. De Gold kranen zijn alleen verkrijgbaar met de elektronische Touch bediening.

Sprankelend, gekoeld, gezuiverd en kokend water direct uit je kraan: alle opties zijn mogelijk. De Franke multi-water kranen zijn zo samen te stellen dat deze precies aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. Daarbij zijn design en finish niet ondergeschikt aan functionaliteit met de uitbreiding van de Industrial Colors.

Meer informatie: www.franke.com

Reacties