Kranen en spoelbakken

Inspiratie voor mooie keukenkranen en spoelbakken

Wat doen kranen en spoelbakken met de uitstraling van uw keuken

Uw keukenkraan en spoelbak vervullen niet alleen een praktische functie, ze hebben ook invloed op de sfeer en uitstraling van uw keuken. De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm. Kranen en spoelbakken zijn er in diverse vormen, modellen en kleuren. Wat past het best bij uw persoonlijke keuken?

Heeft u een industriële keuken? Dan past een strakke haakse keukenkraan met een vierkante spoelbak hier perfect bij. Houdt u juist van een landelijk keukenstijl? U benadrukt deze landelijke stijl eenvoudig met een sierlijk gevormde keukenkraan met nostalgische versieringen op de knoppen. U ziet dit terug in de Keller keuken Ipswich schelp (zie foto’s).

Gekleurde kranen en spoelbakken
Naast chroom en rvs zijn kranen en spoelbakken tegenwoordig ook verkrijgbaar in opvallende kleuren als goud, koper en zwart. Gekleurde kranen en spoelbakken vormen een echte eyecatcher in uw keuken en zijn dan ook één van de keukentrends van 2018. Ideaal als u graag de laatste trends toepast in uw keuken. Wat vindt u van de gouden keukenkraan met bijpassende spoelbak in de Keller keuken Botanic Green?

Lees er meer over op kellerkeukens.nl

Foto’s: Keller keuken Ipswich schelp en Keller keuken Botanic Green