Filtermengkraan = je eigen waterbron

Met BLANCO tap je gefilterd drinkwater rechtstreeks uit de kraan: minder kalk, meer smaak

22 Augustus 2019

Met een modern design en een innovatieve technologie maakt specialist BLANCO van je keukenkraan een verfrissende waterbron. Zo drink je voortaan het lekkerste water bij je thuis, 100% hygiënisch en comfortabeler dan ooit.

Betere smaak

Met drie nieuwe filtermengkranen maakt BLANCO een eind aan het gesjouw met verpakkingen waterflessen én het gemor van kalk in de koffiemachine. Gefilterd drinkwater, rechtstreeks uit de kraan, heeft dan ook heel wat voordelen – een betere smaak voorop. En dat proef je, of je nu een glas kraanwater drinkt, koffie of thee zet, zelf sodawater bereidt of ijsblokjes maakt. De innovatieve meertrapsfilter ‘Best Water Technology’ – ingebouwd in de onderkast – zuivert het leidingwater verschillende keren. Zo worden zelfs de fijnste deeltjes die de smaak kunnen beïnvloeden, zoals zand of metaal, verwijderd. Ook calcium en chloor worden uit het water gefilterd: voor een nog betere smaak én minder kalkaanslag, waardoor huishoudelijke toestellen zoals koffiemachine en waterkoker langer meegaan. De filtersystemen van BLANCO zijn uiterst hygiënisch met gescheiden leidingen voor het gefilterde water. De mengkranen kunnen ook perfect achteraf worden ingebouwd.

Meer comfort

De bediening van de BLANCO-filtermengkranen is kinderspel met twee aparte hendels: rechts voor koud of warm water, links voor gefilterd water. De drie modellen delen een modern design: Fontas II en Fontas-S II hebben een L-vormige uitloop, in chroom of roestvrij staal, Trima heeft een gebogen vaste uitloop in chroom. Uniek ook, BLANCO Fontas-S II is een filtermengkraan met een uittrekbare uitloop voor extra bewegingsruimte op en naast je spoeltafel. Handig bijvoorbeeld om je waterkoker of het waterreservoir van je espressomachine te vullen met gefilterd water.

Voor meer informatie www.blanco.be.

Meer van Blanco
Reacties