Tover je ladekasten om tot een kidsproof designparel


Kinderen … Oh, how we love them

De lieve kleine monstertjes zien de wereld vanuit kikkerperspectief met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid. Ze trekken alle lades open, op zoek naar de wondere wereld van mes en vork of een nieuw avontuur. Fantastisch om te zien, maar is dat wel zo veilig?

Eén zorg minder

Je kent het wel. Je trekt alle lades van je kast open en plots verschuift het evenwicht. Je moet er niet aan denken dat dit gebeurt wanneer je kinderen weer op ontdekkingsreis zijn.

 Als ouder moet je soms ogen in je rug hebben om alles in goede banen te leiden. Met het sluitsysteem CABLOXX van Blum heb je alvast één zorg minder. Het systeem brengt extra veiligheid in ladekasten zonder in te boeten aan het design. CABLOXX garandeert stevige meubels dankzij de geïntegreerde omvalbeveiliging. De voorraadladesluiting verhindert dat meerdere lades tegelijk openen, zodat het evenwicht steeds stabiel blijft.

Achter slot en grendel

Onzichtbaar maar van onschatbare waarde beschermt CABLOXX ook belangrijke spullen en potentiële gevarenbronnen tegen je kroost. Dankzij het ingebouwde slot zijn voorraadlades afgesloten en beveiligd tegen ongewenste toegang van grijpgrage handjes. Zo behoudt je huis zijn stijl en charme, rekening houdend met de veiligheid van spelende kinderen.

 Sluitsysteem CABLOXX is gemakkelijk te combineren met alle bewegingstechnologieën van Blum (meer info hier). Je kan het zowel links als rechts plaatsen en CABLOXX is in vier kleuren te verkrijgen, zodat het bij vrijwel elke meubel past

Weg vingerafdrukken

Kinderen ontdekken de wereld met hun handjes. Niets dat tijdens hun tocht door het huis niet eerst langs die kleine vingertjes passeert en... vingerafdrukken achterlaat. De LEGRABOX lades zijn vanaf nu beschikbaar in anti-vingerafdruk roestvrijstaal. Gedaan met de route uitstippelen waar de kleintjes allemaal geweest zijn!

 Dankzij deze handige extra’s van Blum hoeven kinderen niet per sé het einde te betekenen van een stijlvol huis met designmeubelen. Je kan ze met een gerust hart in huis loslaten zonder te veel vingerafdrukken of gevaren.

AANBEVOLEN

Keukenmaterialen van Keller Keukens

Keller biedt keukens in verschillende materialen en afwerkingen, maar wat past h...

Woodman Kensal Buffetkast Brui

Kast voor in de keuken | Woodman Kensal Buffetkast Bruin

Keukenfronten: de keuken aangekleed

Creeër de juiste sfeer. De juiste keukenfronten dragen bij aan je ideale keuken...

Woodman Pimlico Buffetkast Bru

Kast voor in de keuken | Woodman Pimlico Buffetkast Bruin

Opbergen in de keuken: optimale keukenkasten

Of je nu een grote of kleine keuken hebt, kookgerei in overvloed. Berg alles op ...

Advertentie