Foto: 2016/blum-bijkeuken-storage.jpg

Storage heaven: de bijkeuken

Als er één plek in huis is waar opslag en orde centraal staan, dan is het de bijkeuken wel.

Een paradijs voor de control freak, maar ook voor de chaoot: wie droomt er niet van een extra ruimte met kasten, lades en handige oplossingen om alles een eigen overzichtelijke plek te geven? Blum, leverancier van onder meer lades, scharnieren en lade-indelingen, laat zien hoe je dankzij een paar slimme oplossingen de bijkeuken netjes opgeruimd krijgt.

Blum biedt oplossingen om het leven makkelijker en vooral overzichtelijker te maken. Want van een opgeruimd en geordend huis wordt een mens een stuk vrolijker. De berging of bijkeuken is dé plek in huis waar het snel een rommeltje wordt. Daar willen we namelijk veel spullen en producten opbergen. Blum biedt daarom de efficiëntste indeling om orde te scheppen in die kleine ruimte.

Slimme indeling, op maat gemaakt

Een opgeruimde en overzichtelijke ruimte geeft rust in je hoofd. Hoeveel plek je precies nodig hebt, is voor iedereen anders en hangt onder meer af van je gezinssamenstelling, je levensstijl en je kookgewoontes. Daarom bedacht Blum handige en gebruiksvriendelijke indelingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Handig detail: met het uittrekblad onder de wasmachine en -droger voor een wasmand doe je de was op een snelle, comfortabele manier.

Ergonomisch huishouden

Met een goed doordachte berging kun je makkelijk bij je voorraad, vind je alles in een handomdraai terug en bespaar je niet alleen ruimte, maar ook heel wat tijd in het huishouden. Blum presenteert een aantal praktische oplossingen. Zo heb je met een wasmachine en -droger op ooghoogte nooit meer last van lage rugpijn, win je dankzij de ingebouwde strijkplank veel ruimte en kun je in de speciaal ontworpen schoenenlades je favoriete schoenen opbergen. Praktisch én overzichtelijk!

De bijkeuken is een bijzonder prettige aanvulling op je keuken en biedt extra ruimte voor opslag. Spullen die je niet dagelijks nodig hebt, krijgen er keurig een eigen plekje. Ook waardevolle of gevaarlijke producten kun je er veilig opbergen: het sluitsysteem CABLOXX van Blum zorgt voor extra veiligheid in de verschillende lade-oplossingen.

Wist je dat een extra brede lade meer bergruimte oplevert dan twee losse kasten naast elkaar? Door een paar minimale aanpassingen win je veel plek, want zelfs in een kleine ruimte kun je een overzichtelijke bijkeuken inrichten

Met een ingebouwde koelkast en vriezer win je niet alleen ruimte, je zorgt er zo ook voor dat deze apparaten mooi in hun omgeving passen. Met SERVO-DRIVE flex open je ze met een zachte tik én kun je ze nooit meer per ongeluk open laten staan: als je de deur niet aanraakt, gaat die automatisch weer dicht.

Altijd op voorraad

Dankzij SPACE TOWER blijft niet alleen de keuken overzichtelijk en opgeruimd, ook als voorraadkast in de berging is dit meubel erg handig. De kast met brede lades werd speciaal ontworpen om veel gewicht te dragen, tot wel 70 kg. Voor producten die je vandaag, volgende week of volgende maand pas nodig hebt.

Meer informatie: www.blum.nl

Publicatiedatum: 14 maart 2016

Reacties