Foto: Space tower Blum-van Hoecke

SPACE TOWER is de opbergkampioen in de keuken

Onze woonruimte wordt kleiner én duurder.

Een evolutie waar Van Hoecke, expert in meubelbeslag, al jaren op inzet met z’n innovatieve technologieën en ingenieuze opbergoplossingen. De SPACE TOWER is de opbergkampioen in de keuken. Deze voorraadkast biedt een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest.

Urbanisatie

De toenemende urbanisatie is voor elke sector een uitdaging, maar heeft vooral invloed op de meubelindustrie. In 2050 zal namelijk 75% van de wereldbevolking in de stad wonen, waardoor de beschikbare woonoppervlakte (nog) kleiner zal worden. Ook in huishoudens zien we een opvallende tendens: doordat er steeds meer samengestelde gezinnen ontstaan, moet hun woning hier ook op voorzien zijn. Bij een gezinsuitbreiding kan die beperkte ruimte problematisch worden.

SPACE TOWER

De SPACE TOWER heeft z’n voordelen al eerder bewezen: maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades.

Niet enkel is je voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en gezinssituatie. Met de SPACE TOWER toont Van Hoecke hoe je de beschikbare oppervlakte bij jouw thuis zo efficiënt mogelijk benut.

Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht. Door de SPACE TOWER in te richten met extra brede lades, creëer je bovendien nog meer opbergruimte. Wist je namelijk dat je 15% aan opbergruimte wint door voor één brede lade te kiezen in plaats van twee kleine lades?

SPACE TOWER versus apothekerskast

Met een gewone voorraadkast heb je amper overzicht. Je kan er veel in kwijt, maar het is vaak eindeloos zoeken naar dat ene blik tomatenpuree dat achteraan verscholen zit. Bij een grote schoonmaak kom je dan vaak producten tegen die al lang voorbij hun houdbaarheidsdatum zijn: voedsel- én geldverspilling.

Een veel gekozen alternatief is de apothekerskast: een zware deur die je in zijn geheel uittrekt met daarachter een rek waar je de voorraad kunt opbergen. Inderdaad, je kunt nu goed zien wat je in huis hebt en achterin zal je niks verliezen. Wel voorin, want kleine producten en opengescheurde zakken pasta of rijst vallen door de open draadmanden naar beneden. Het grootste nadeel is vooral dat je met dit systeem erg veel ruimte verliest en 15% minder kunt opbergen dan in een klassieke voorraadkast of in de oplossing van Blum.

Meer informatie: Van Hoecke

Meer van Van Hoecke
Reacties