Foto: keukenrenovatie

Keukenfrontjes vervangen?

Wilt u uw keukenfrontjes vervangen? Dan kan een keukenrenovatie een goede oplossing zijn. Een hele nieuwe keuken installeren kan veel geld kosten.

Bij een keukenrenovatie heeft u al voor een rendabele prijs een gloed nieuwe keuken.

Restyle de keuken in drie stappen

Het kan lastig zijn om de keukenfrontjes te vervangen. Het hangt van de stijl van het huis en de keuken af. De stijl van de keukenkastjes bepaalt gelijk de stijl van de gehele keuken. Om u te helpen hebben wij op onze website een configuratiesysteem. Hierop kunt u uw eigen keuken restylen. Zo kunt u bij de deurtjes kiezen welke kleur, materiaal en design u wilt. Tevens is het belangrijk om een bijpassende handgreep erbij te kiezen. Van een modern tot een landelijke stijl, er is voor ieder wel wat wils te vinden.

Naast keukenkastjes kunt u andere onderdelen aanpassen in de keuken zoals het werkblad en de achterwand. Doormiddel van het online configuratie systeem hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen helpen met het restylen van uw keuken.

De keukenrenovatie kan van start gaan

Wanneer u blij bent met het resultaat op de keukenconfigurator kunt u een offerte sturen. Binnen twee werkdagen proberen wij contact met u op te nemen om afspraken in te plannen met de inmeter en de monteur. De inmeter zal de keuken opmeten en hij zal uw wensen omtrent de keuken renovatie met u bespreken. Hierna worden de producten besteld die vervangen worden in uw keuken. Dit zal ongeveer 4 weken duren, omdat alle producten op maat gemaakt worden. Wij bieden verschillende materialen die van goede kwaliteit zijn. Denk hierbij aan HTML werkbladen en verschillende materialen waarvan de keukenfrontjes gemaakt zijn. De dag voor de renovatie worden de producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan. Hierdoor is de keukenrenovatie al in één dag klaar.

Voordelen Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie brengt vele voordelen met zich mee. Als alleen de keukenfrontjes vernieuwt worden is een renovatie een goede oplossing. Bij een ‘restyle’ worden kleine onderdelen vervangen in de keuken, al het apparatuur dat nog in goede staat is kan gewoon blijven staan. Een keukenrenovatie is al binnen 1 dag klaar en het is ook nog eens waarde verhogend voor het huis.

Reacties