Foto: Blum_spoelbaklade_tiroir_dvier(1)[1]

Een échte ruimte winner: de spoelbaklade van Blum

Een u-vormig uitgesneden voorraadlade: een ideaal opbergsysteem

Niets lijkt zo verloren als de ruimte onder de spoelbak. Deze kastruimte is vaak allesbehalve georganiseerd en efficiënt ingericht. Blum heeft hier met de spoelbaklade een fascinerende oplossing voor: deze lade benut de beschikbare ruimte namelijk optimaal. Zo blijven zelfs sponzen, vaatdoekjes en afwasmiddel uit het zicht en toch binnen handbereik!

Met een u-vormig uitgesneden voorraadlade vul je de ruimte links en rechts van de spoelbak perfect op: een ideaal opbergsysteem voor spullen die je het meest nodig hebt, maar liever niet op je aanrecht laat staan.

Optimaal ingedeeld
Een volledige uittrekbare lade dient dan weer perfect als opberglade voor schoonmaakspullen of zelfs afvalbakken. De verplaatsbare lade-indelingen zijn makkelijk bereikbaar en zorgen ervoor dat alles mooi op zijn plaats blijft staan. Deze lade kan je combineren met een extra binnenlade voor nóg meer opbergruimte.

Handen vol? Met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE gaan de lades open door ze even aan te tikken met de knie of heup. Ideaal bij volle, natte of vuile handen! Meer info klik hier.

Meer van Van Hoecke
Reacties